Mennyi a garanciaidő a váltózárra?

A Diamond Lock váltózárak gyártójaként a garanciát közvetlenül tőlünk azaz a gyártótól kapja. Így megnyugodhat, hogy ha esetleg bárminemű problémája adódna, akkor nem kell egy hosszú ügyintézői labirintuson átverekednie magát. 10 év Gyártói garanciát adunk a váltózárainkra.

A váltózáraink alapszerkezetét vas-alapanyagok, lézerrel vágott felületek, erős falazatú csövek és kötőelemek alkotják. Váltózáraink prémium felső kategóriás (KABA) zárbetéttel vannak ellátva, melyek fúrásnak, zártörésnek, savazásnak, zárfésűzésnek, zárhúzásnak és a folyékony nitrogénnel történő hűtésnek is ellenállnak, így téve eleget a legmagasabb biztonsági fokozatnak. Az említett zárbetét, a Svájci gyártású KABA zár, amit a Bankszektor is nagy szeretettel használ, a zárak kiválósága és gondozásmentessége miatt. Így biztosítjuk ügyfeleinknek a kiváló minőséget és a nagyfokú biztonságot.

Ha váltózár, akkor Diamond Lock váltózár, Svájci (KABA) zárbetéttel. IDE KATTINTVA nézheti meg a videót, amiben a zárbetét “vizsgázik”.

Tudjon meg többet rólunk, IDE KATTINTVA.

Elektromos autók védelméről IDE KATTINTVA talál több infót.