Leglopottabb autómárkák 2010

Sajnos az autólopás itt van köztünk, velünk él és soha nem tudhatjuk mikor következünk mi. A számok magukért beszélnek mint a következő táblázatban látható:

Leglopottabb autómárkák 2010

Váltózár

Váltózár

Fenti táblázat tükrözi, hogy jellemzően a “tömeg” autók amik a statisztika élén állnak, persze ez nem zár ki más típusokat. A tolvajok főképpen azokat az autókat keresik, amelyekből sok fut az utakon, hiszen ezeknél nagyobb az igény az alkatrészei értékesítésére. Jelenkorban már inkább alkatrészként értékesítik az autókat.

Legveszélyesebb kerületek 2010

Fontos tudni, hogy egy autótolvaj akkortól kezd autó tolvaj lenni mikor a gyári védelmet ki tudja iktatni, hiszen minden autóban található gyári védelem. Így a gyári indításátlót, riasztót az arra a típusra specializálódott tolvaj könnyedén tudja oldani. Ha ezek a gyári védelmek érnének valamit érdemben, akkor nem lenne szükség plusz védelmi eszközök beszerelésére. Elsősorban a Diamond Lock magyar-svájci fejlesztésű váltózárat szereljük, hiszen az a termék a haza viszonyok ismeretében került kifejlesztésre. A sváci Kaba zár magas szintű biztonságot nyújt a külső zártámadások ellen. Fontos tudni, hogy zárbetétjében egyedülállóan a biztonságtechnikai piacon 24 db edzett acél csap található az esetleges fúrás illetve zártörés ellen. Ebben egyedülálló biztonságot nyújt a mai zárpiacon.