DEFA Motorfűtés.

DEFA Motorfűtés

Fontos: Típusspecifikus termékekről van szó, melyeket a DEFA, többek közt, a motorkód alapján tart nyilván. Ezért kérjük, hogy az oldalon több helyen is megtalálható AJÁNLATKÉRÉS ikonra kattintva, az űrlapot mindenképp töltse ki és küldje el részünkre. Csak az autó pontos ismeretében tudjuk megmondani, hogy melyik műszaki megoldással illeszthető rendszer kell az Ön autójához. Ebből adódóan a termék árát és a beszerelési időtartamot sem tudjuk ezen adatok hiányában megadni.

 

Ajánlatkérés

 

Mit kell tudni a DEFA-ról:

Norvég gyártású és fejlesztésű, ebben a szegmensben piacvezető termékeket gyártó Cég a DEFA. Minden területen professzionális és autóspecifikus megoldásokkal állnak ügyfeleik rendelkezésére. Legyen szó egy “szimpla” motor előmelegítőről, vagy egy utastérfűtéssel kiegészített rendszerről, de akár az akkumulátortöltési lehetőséget is kínáló megoldásról, a DEFA a legjobbat nyújtja. Egyes termékeik raktárról közvetlenül érhetők el, míg speciális esetben a gyártás kivárása után tudunk csak a termékekkel ügyfeleink rendelkezésére állni. Termékeiket Világszerte nagyszámú elégedett vásárló használja úgy, hogy a DEFA, beépült a mindennapjaikba.  

DEFA Motorfűtés

Miért jó ez nekem?

 

Sokan még úgy is a szabad ég alatt kénytelenek parkolni az autójukkal, hogy van garázsuk. Sokszor ott nem az autó, hanem a család szabadidőeszközei, a kerékpár és társai, meg a majd jó lesz az még valamire típusú tárgyak találhatók. Itt, egy kemény döntés eredményeként megoldható, hogy ne legyen egy téli reggelre 15cm hó az autón, de ha a garázs nem fűtött, akkor az biztos nem, hogy meleg autó fogadjon minket, egy “pöccre” induló motorral. Ott, ahol a garázs kérdése pedig egyáltalán nem megoldott, ott mindenképpen jól jöhet a DEFA segítsége.

 

Ajánlatkérés

Mi fogadhat bennünket egy téli reggelen az autónkhoz érkezve?

  • -13 Celsius
  • az ablakon jég és hó
  • egyáltalán be nem induló motor
  • nagyon nehezen induló motor, ami kopogva, füstölve indul úgy, hogy hosszasan kell még ahhoz is járatni, hogy a motormeleg segítségével lefújathassuk a deret az ablak belső felületéről.
  • Arról nem is beszélve, hogy előfordulhat, eközben mi roppantul sietnénk…

A DEFA termékek kiszámítható és problémamentes indulást biztosítanak. Mindennemű, a hideggel járó kellemetlenségtől mentesítik. Válassza a DETA-t!

 

 

Megoldás = DEFA

 

Ajánlatkérés

 

A DEFA termékek 230v-os, azaz az otthoni hálózatról működnek. Teljesítményük 300W-2000W közötti. A motor kopását és ebből adódóan a fogyasztást is csökkenti, de a károsanyag kibocsájtása is alacsonyabb lesz a gépkocsinak.

Tekintse meg a DEFA teljes választékát ITT.

 

Ne feledje, gépjárművének lopás elleni védelme is fontos. Ebben is számíthat ránk, professzionális megoldásokkal, védelmi rendszerekkel állunk rendelkezésére.

Hybrid, Elektromos és Joystick váltós autókra fejlesztett védelmi megoldásunk, a Diamond Block kormányoszlop-zár. A professzionális megoldás!

 

Tudjon meg többet rólunk és a váltózár beszerelés előnyeiről, valamint a váltózár beszerelés lehetséges módozatairól.