PERMANENTMARK UV jelölés

A PERMANENTMARK UV jelöléses gépjárművédelem

Mi az a UV jelölés?

A PERMANENTMARK® rendszerrel belegravírozható a gépjármű alvázszáma az összes üvegbe és a karosszériaelemek belső felületére (alapból 24 jelölés). Opcionálisan a lámpákba is. A gravírozás nem egy egyszerű felületi jelölést jelent, hanem mély, kémiai maratást, mely csak a felület teljes rongálásával távolítható el. Az üveg jelölése esetén nem keletkeznek felületi mélyedések, mint a homokfúvásos gravírozásnál, továbbá az eredmény sokkal diszkrétebb. A jelölés az üvegen matt fehér színű. Az eljárás lényege, hogy az üveg struktúrája és a fényáteresztő képessége módosul. Sem lúggal, sem savval nem lehet eltávolítani. A lakkozott karosszéria elemeken az azonosító jelek áthatolnak a fedőlakkon, a festék rétegen és az alapozón, míg a karosszériát nem bántják. A karosszériaelemeken a jelölés csak UV-sugárzás hatására látszik, de a nyári időszakban az erősebb UV-A és UV-B sugárzás miatt szabad szemmel alig észrevehetően láthatóvá válik. Mivel ezek a jelölések az elemek belső felületén találhatóak, egyáltalán nem zavaróak. Az azonosító adatok akár többszöri átfényezés után is látszódnak egy UV-lámpa segítségével. Az eljárás fedőlakk nélküli fényezésen nem végezhető el, de a normál fényezésű gépkocsik a ’90-es évek közepétől már fedőlakkal rendelkeznek.

Jelölt elem normál fénynél: Jelölt elem UV fénynél:
permanentmark_uv_1 permanentmark_uv_2

 A PERMANENTMARK előnyei

  • értéktelenné teszi gépkocsiját a tolvajok szemében
  • 24 órás védelmet biztosít (nem merül le az elem, nem romlik el)
  • diszkrét, roncsolásmentesen eltávolíthatatlan jelölések
  • kedvező ár (alig több, mint egy teletankolás ára)
  • MABISZ tanúsítvány
  • egyedülálló garancia ( későbbi baleseti sérülés estén 4 elem ingyen jelölése)
  • EUROTAX értéknövelő tényező

A rendelés menete:

Az UV jelölő és gravírozó készlet megrendeléséhez a teljes alvázszámot kell eljuttatni részünkre. 2-3 nap elteltével elkészül a készlet ami 26db jelölő sablont, 2db ablakra ragasztható figyelmeztető matricát és egy jelölést igazoló garancia-kártyát tartalmaz.

A készlet megérkezését követően kollégánk felkeresik Önt a megadott elérhetőségen, hogy időpontot egyeztessenek, majd műhelyünkbe, illetve az előre egyeztetett helyen megjelöljük a gépjárművet. Ez kb. 40 percet vesz igénybe. A jelölés természetesen megvárható. A megmaradt sablonokkal bármikor ingyen újra megjelöljük a lecserélt vagy sérülés miatt kicserélt elemeket.

FONTOS: Nem jelölünk kárpitokat, műanyag elemeket, első lámpákat, mert azokat olyan egyedi anyagból készítik, amelyek a jelöléskor roncsolódhatnak.

Uv jelölés díja:  Érdeklődjön telefonon!! 06-20/933-7705, 06-1/250-4411

Váltózár mellé: Kedvezményes Ár!

permanentmark_uv_3 permanentmark_uv_4