Gyakori kérdések

Váltózárak Budapesten és vidéki partnereinknél Svájci zárbetéttel.

Miért Mi és a Diamond Lock váltózár?

 • Mert az ACÉLMAGVAS Svájci (KABA) biztonsági zárbetét maximális biztonságot jelent! Video + több infó a KABA zárról IDE kattintva.
 • Mert közvetlenül a Gyártótól vásárol, így kedvező áron jut prémium minőségű váltózárhoz! Váltózárak Budapesten a legjobb áron!
 • Mert Gyártóként a legapróbb részletekig ismerjük a váltózárunkat. ÉRTÜNK A VÁLTÓZÁRHOZ!
 • Mert csapatunk 22 éves tapasztalattal rendelkezik.
 • Mert szakemberek vagyunk!
 • Mert Váltózárunk használata nagyon kényelmes, a legtöbb esetben csak egy180°-os fordulat szükséges a nyitáshoz, illetve a záráshoz.
 • Váltózárainknak nincs kihúzható alkatrésze így is csökkentve a meghibásodás lehetőségét, növelve a komfort érzetet.
 • 10 év garancia tartozik a termékhez. A Diamond Lock váltózáraknak a garanciához nincs szűksége időközi átvizsgálásra!

Honda Jazz váltózár beszerelésről videót IDE KATTINTVA talál.

Audi Q3 váltózár beszerelésről videót IDE KATTINTVA talál.

Igenek, Nemek:

 • Igen: kizárólag minőségi termékeket szerelünk
 • Nem: amihez nem értünk, azt NEM vállaljuk el
 • Igen: vevőinket megbecsüljük
 • Igen: szakemberekkel dolgozunk (autóvillamossági műszerész, autószerelő, lakatos/hegesztő, gépészmérnök)
 • Igen: olyan termékeket kínálunk Önnek, amik használata egyszerű és praktikus
 • Igen: olyan termékeket kínálunk Önnek, amik mechanikus termékeknél (Pl: váltózár, számítógépzár), az autó gyári pontjaira illeszkednek
 • Igen: olyan termékeket kínálunk Önnek, amik (Pl. riasztó), az autó gyárilag meghatározott vezetékein keresztül kommunikálnak az autóval
 • Igen: autóriasztóinkat hozzá merjük illeszteni az autó CAN BUS rendszeréhez, mert eszközünk és gyári támogatásunk is van hozzá
 • Igen: rugalmas hétköznapi nyitva tartással dolgozunk, az Ön érdekében
 • Nem: hétvégén „nem szívesen” dolgozunk, mert családos emberek vagyunk
 • Igen: garanciát és számlát adunk
 • Nem: termékeink és szolgáltatásaink nem sértik az autó gyári garanciáját
 • Nem: nem térünk el az előre egyeztetett áraktól
 • Igen: mindig a legjobb tudásunkat nyújtjuk
 • Igen: …nagyon könnyű elcsábulni egy „roppant” alacsony ártól. Mindig nézzen “mögé”, az Ön nyugalma érdekében! Legyen megfontolt!

Fontos: Váltózárainkra 10 év gyártói garanciát adunk!

Mi a váltózár?

A Diamond Lock váltózárak a speciális kialakítás és az edzett acél tokozás következtében rendkívül ellenállók a mechanikai behatásokkal szemben. Teljes körű védelmet biztosítanak a különböző fúrási, fűrészelési, vésési, savazási és folyékony nitrogént alkalmazó fagyasztásos eljárásokkal szemben.

A Váltózár szakítócsavarokkal van a kocsiszekrényhez rögzítve, ami oldhatatlan kötést eredményez. A felhasznált szerkezeti elemek 60 HRC keménységű felületi edzést kapnak a gyártási folyamat során. Az alkalmazott edzett acél tüske 16 milliméter átmérőjű, mely megkérdőjelezhetetlen biztonságot, erőt képvisel.

A Diamond Lock mechanikus váltózár által képviselt előnyöket, illetve a termék egyediségét a nagyfokú biztonság, az esztétikus kivitel és az egyszerű használat együttese eredményezi.

Mennyi idő a Váltózár beszerelése?

Fontos szempont, hogy egy váltózár beszerelő nem attól lesz jó, ha minél rövidebb idő alatt szerel be egy váltózárat. A beszerelés leghosszabb mozzanata az autó középső részének, a kardánbox-nak a kibontása illetve összerakása. A váltózár beszerelés sok tapasztalatot igényel, hogy egy autó megbontása nyom és sérülés nélkül történjen. Ahhoz, hogy mindez megvalósuljon, mindenképp időt kell rá szánni, hogy a szerelő nyugodtan, körültekintően tudja a munkáját végezni. Normális esetben 1-1.5 órával kell számolni váltózár beszerelésénél. Ez egyes típusoknál növekedhet. Minden Váltózár beszerelést a helyszínen meg lehet várni, végig lehet nézni.

Tekintsen meg képeket beszerelt váltózárainkról…

Hol történik a váltózár beszerelése, kulcs másolása?

A váltózárak Budapesten, a Bojtár utcai műhelyünkben kerülnek beszerelésre. Igény esetén helyszíni kiszállással vagy nagyobb távolság esetén partner hálózatunkon keresztül.

Váltózárhoz kulcsot csak cégünkön keresztül tud másolni. Nincs az országban lehetőség a kulcs másolására, ezért Svájcból rendeljük a másolt kulcsokat. Keresse központi irodánkat. Kulcsmásolás csak a biztonsági kártya ellenében lehetséges. 1-2 hét a másolási idő és 7.500,-Ft/kulcs.

Tekintse meg elérhetőségeinket…

Érinti az autó garanciáját a Váltózár beszerelése?

A nálunk szerelt gépjárművek megőrzik gyári garanciájukat. A gépkocsi garanciája abban az esetben is érvényes marad, ha a váltózárak beszerelését nem a márkaszervizzel végeztetik. Nálunk szerelt váltózárak nem sértik a gépkocsi gyári garanciáját, mert a váltózár gyári pontokra van rögzítve. Nem létezik gyári váltózár, minden váltózár forgalmazón keresztül kerül a szervizekbe és nem az autógyárból!

Milyen minősítésekkel rendelkeznek a váltózárak és más termékeink?

A termékek nemzetközi tanúsítványokkal és a zárbetét hazai MABISZ engedéllyel egyaránt rendelkezik.

Tekintse meg minősítéseinket…

Tekintse meg a zárbetétet gyártó KABA oldalát

Hogyan kell használni a váltózárat?

A váltózár esztétikus kivitelben rendkívül egyszerű és kényelmes kezelhetőséget biztosít. A kulcs elfordításával egyetlen mozdulattal oldható a váltózár. A váltókart hátrameneti fokozatban rögzíti (automata sebességváltóval rendelkező gépjárművek esetén parkolóállásban) és megakadályozza az előremeneti fokozatok kapcsolását. Rejtett, hozzáférhetetlen, autóspecifikus tartókonzolokkal, törőfejes csavarokkal kerül beszerelésre. Váltózárainknak nincs kiugró vagy kihúzható alkatrésze!

váltózárak Budapesten

Diamond Lock

Váltózárak Budapesten? Jó helyen jár! Diamond Lock, a váltózár!