Gyakori kérdések

Miért Mi és a Diamond Lock váltózár legyen a választás?

 • Mert közvetlenül a Gyártótól vásárol, így kedvező áron jut prémium minőségű termékhez!
 • Mert az ACÉLMAGVAS Svájci biztonsági zárbetét maximális biztonságot jelent!
 • Mert Gyártóként a legapróbb részletekig ismerjük a termékünket. ÉRTÜNK A VÁLTÓZÁRHOZ!
 • Mert csapatunk 22 éves tapasztalattal rendelkezik.
 • Mert szakemberek vagyunk!
 • Mert a Diamond Lock Váltózár egyedi kialakítású Ø16 mm vastagságú edzett tüskék mozgatásával akadályozzák meg a szabad váltást az esetek nagy többségében.
 • Mert Váltózárunk Használata nagyon kényelmes, a legtöbb esetben csak egy180°-os fordulat szükséges a nyitáshoz, illetve a záráshoz.
 • Váltózárainknak nincs kihúzható alkatrésze így is csökkentve a meghibásodás lehetőségét, növelve a komfort érzetet.
 • 10 év garancia tartozik a termékhez. A Diamond Lock váltózáraknak a garanciához nincs szűksége időközi átvizsgálásra!

Igenek, Nemek:

 • Igen: kizárólag minőségi termékeket szerelünk…
 • Nem: amihez nem értünk, azt NEM vállaljuk el…
 • Igen: vevőinket megbecsüljük…
 • Igen: szakemberekkel dolgozunk (autóvillamossági műszerész, autószerelő, lakatos/hegesztő, gépészmérnök)…
 • Igen: olyan termékeket kínálunk Önnek, amik használata egyszerű és praktikus…
 • Igen: olyan termékeket kínálunk Önnek, amik mechanikus termékeknél (Pl: váltózár, számítógépzár), az autó gyári pontjaira illeszkednek…
 • Igen: olyan termékeket kínálunk Önnek, amik (Pl. riasztó), az autó gyárilag meghatározott vezetékein keresztül kommunikálnak az autóval…
 • Igen: autóriasztóinkat hozzá merjük illeszteni az autó CAN BUS rendszeréhez, mert eszközünk és gyári támogatásunk is van hozzá…
 • Igen: rugalmas hétköznapi nyitva tartással dolgozunk, az Ön érdekében…
 • Nem: hétvégén „nem szívesen” dolgozunk, mert családos emberek vagyunk…
 • Igen: garanciát és számlát adunk…
 • Nem: termékeink és szolgáltatásaink nem sértik az autó gyári garanciáját…
 • Nem: nem térünk el az előre egyeztetett áraktól…
 • Igen: mindig a legjobb tudásunkat nyújtjuk…
 • Igen: …nagyon könnyű elcsábulni egy „roppant” alacsony ártól. Mindig nézzen “mögé”, az Ön nyugalma érdekében! Legyen megfontolt!

Fontos: Váltózárainkra Valós, 10 év gyártói garanciát adunk! Legyen elővigyázatos! Mindig győződjön meg arról, hogy az ajánlott váltózárra az adott termék forgalmazója is annyi garanciát vállal-e, mint amennyit a beszerelő állít! Győződjön meg arról, hogy a garanciajegy, az ígért garanciaidőt tartalmazza!

Mi a váltózár?

A Diamond váltózárak a speciális kialakítás és az edzett acél tokozás következtében rendkívül ellenállók a mechanikai behatásokkal szemben. Teljes körű védelmet biztosítanak a különböző fúrási, fűrészelési, vésési, savazási és folyékony nitrogént alkalmazó fagyasztásos eljárásokkal szemben.

A Váltózár tartókonzolja szakítócsavarokkal van a kocsiszekrényhez rögzítve, ami oldhatatlan kötést eredményez. A felhasznált szerkezeti elemek 60 HRC keménységű felületi edzést kapnak a gyártási folyamat során. Az alkalmazott edzett acél tüske 16 milliméteres átmérője rendkívüli merevséget és robosztusságot biztosít. A váltózár szerelvények a nemzetközi biztonságtechnikai előírásoknak megfelelően kerülnek gyártásra.

A Diamond Lock mechanikus sebességváltó zár által képviselt előnyöket, illetve a termék „egyediségét” a nagyfokú biztonság, az esztétikus kivitel és az egyszerű használat együttese eredményezi.

A termék nemzetközi tanúsítványokkal és a hazai MABISZ engedéllyel egyaránt rendelkezik. A Váltózár a legtöbb autótípushoz alkalmazható.

Mennyi idő a Váltózár beszerelés?

Fontos szempont, hogy egy váltózár beszerelő nem attól lesz jó szerelő, ha minél rövidebb idő alatt szerel be egy váltózárat. A beszerelés leghosszabb mozzanata az autó középső kardánbox kibontása illetve összerakása. A váltózár-beszerelés sok tapasztalatot igényel, hogy egy autó megbontása nyom és sérülés nélkül történjen. Ahhoz, hogy mindez megvalósuljon, mindenképp időt kell rá szánni, hogy a szerelő nyugodtan, körültekintően tudja a munkáját végezni. Normális esetben 1-1.5 órával kell számolni váltózár beszerelésénél. Ez egyes típusoknál fél-egy órával is növekedhet. Minden Váltózár beszerelést a helyszínen meg lehet várni, végig lehet nézni.

Tekintsen meg képeket beszerelt váltózárainkról…

Hol történik a váltózár beszerelése, kulcs másolás?

A váltózárak beszerelése a Bojtár utcai műhelyünkben történik. Igény esetén helyszíni kiszállással vagy nagyobb távolság esetén partner hálózatunkon keresztül.

Váltózárhoz kulcsot csak cégünkön keresztül tud másolni. Nincs az országban lehetőség a kulcs másolására, ezért Svájcból rendeljük a másolt kulcsokat. Keresse központi irodánkat. Kulcsmásolás csak a biztonsági kártya ellenében lehetséges. 1-2 hét a másolási idő és 7.500,-Ft/kulcs.

Tekintse meg elérhetőségeinket…

Érinti az autó garanciáját a Váltózár beszerelése?

A nálunk szerelt gépjárművek megőrzik gyári garanciájukat, továbbá a szerelésre örök garanciát vállalunk! A gépkocsi garanciája abban az esetben is érvényes marad, ha a váltózárak beszerelését nem a márkaszervizzel végeztetik, hiába próbálják Önöket a szervizek nyereségvágyból megtéveszteni!  Nálunk szerelt váltózárak nem sértik a gépkocsi gyári garanciáját. A váltózár gyári pontokra lesz rögzítve és a beszerelésre örök garanciát adunk! Nem létezik gyári váltózár, minden váltózár forgalmazón keresztül kerül a szervizekbe és nem az autógyárból!

Milyen minősítésekkel rendelkeznek a váltózárak?

A termékek nemzetközi tanúsítványokkal és a zárbetét hazai MABISZ engedéllyel egyaránt rendelkezik.

Tekintse meg minősítéseinket…

Hogyan kell használni a váltózárat?

A váltózár esztétikus kivitelben rendkívül egyszerű és kényelmes kezelhetőséget biztosít. Csupán a kulcs elfordításával egyetlen mozdulattal oldható a váltózár. A váltókart hátrameneti fokozatban rögzíti (automata sebességváltóval rendelkező gépjárművek esetén parkolóállásban) és megakadályozza az előremeneti fokozatok kapcsolását. Rejtett, hozzáférhetetlen, autóspecifikus tartókonzolokkal, törőfejes csavarokkal kerül beszerelésre. Váltózárainknak nincs kiugró vagy kihúzható alkatrésze!