Rólunk

Váltózár szerelésVáltózár szerelés, vagy riasztóink beszerelése előtt engedje meg, hogy pár sort írjak magamról (is). Ezt nagyon fontosnak tartom, mert a vagyonvédelem kényes kérdés, tudnia kell, hogy kire bízza az autóját.

Varga Péter vagyok és már betöltöttem az ötvenet. Miskolcon születtem, két gyermek édesapja vagyok. Munkamániásnak mondanak és bármennyire tiltakozok a feltételezés ellen, lehet, hogy igaz ::))

Cégem, a Sky Info Kft a Diamond Lock váltózár és a Diamond Block kormányzár gyártója. A termékek nagykereskedelmével és beszerelésével egyaránt foglalkozunk. Fő tevékenységünk a váltózár szerelés, de ahogy egyre nagyobb számban terjednek a Hybrid és elektromos autók, úgy a kormányzárunk, a Diamond Block iránt is nő az érdeklődés. Váltózárunk megtalálható számos autószalon ajánlatában is, ahol természetesen be is szerelik a váltózárat. Továbbá egy olasz autóvédelmi termék Magyarországi képviseletét is ellátjuk. Ez nem más, mint az autóriasztókat gyártó GT Alarm. A termékek gyártása és maga a váltózár szerelése, valamint a kormányoszlop-zár beszerelése is a Budapesten található üzemünkben, szervizünkben történik. Büszkén állíthatjuk, hogy Budapest egyetlen, váltózár beszerelésre szakosodott szervize vagyunk. Nem melléktevékenységként, nem kiegészítő munka gyanánt, hanem 22 évre visszatekintendően, főtevékenységként végezzük munkánkat.

Hogy az ügyfeleink által elvárt szinten tudjunk működni, abban nagy szerepe van a Cégnél dolgozó kiválóan képzett és lelkes szakembereknek, akik gyártanak, váltózárunk beszerelését végzik és ügyfeleznek. Segítenek mindenben, ami ahhoz szükséges, hogy Ön, elégedettem távozzon Tőlünk! Innen is köszönöm Nekik!

Röviden rólam.

 • 3 éves képzés keretében szereztem meg az autóvillamossági műszerész végzettséget. A szakmát még az IFA, Barkas, Volga, és Lada típusok javításával kezdtem. Ekkor még fogalmam sem volt arról, hogy milyen egy váltózár beszerelése, autóvillamossági szervizelést láttam el, de valahol el kell mindenkinek kezdeni, nyitogatni a szárnyait… 🙂
 • … majd leérettségiztem
 • autószerelő, autóvillamossági szerelő műhelyt nyitottam, ahol nagy tapasztalatot szereztem, hisz nem csak a saját szakmámban teljesedhettem ki, hanem a velem dolgozó autószerelőktől is sokat tanultam. Ebben az időben nem volt mindenhez célszerszám, és nem mindent cseréltünk, hanem inkább javítottunk. Igazi, építő jellegű, élménydús, kreatív időszak volt. Ebből kiindulva manapság egyre jobban meg tudok botránkozni a mindig és minden azonnal cserélni akaró „szakemberektől”.
 • akkor még a „nyugati” autók nem voltak ilyen felszereltek mint most. Központi-zárat, motoros ablakemelőket, motoros antennákat, riasztókat és indítástiltókat szereltünk. Ez ismét sok újat hozott szakmailag és nem mellesleg elkezdtem ismerkedni a gépjárművédelem területével.
 • sok-sok autóriasztó-beszerelés és sok-sok ebből adódó kisebb tételű megrendelés után egy olasz autóriasztókat gyártó cég, a GT Alarm is bizalmába fogadott Minket és Mi lettünk a kizárólagos magyarországi képviselete. A GT autóriasztókkal beszállítói lettünk a magyarországi Citroen, Toyota és Yamaha hálózatnak. Ebben az időszakban már látható volt a váltózár szerelés létjogosultsága, de mivel egy Autóriasztókat gyártó olasz cég képviseletét láttuk el Magyarországon, ezért azt kellőképpen képviselve, ekkor az elektromos védelmek képviselték tevékenységünk jelentős hányadát.
 • egy darabig az a hír járta, hogy a vagyonvédelmi termékek beszerelését/telepítését csak azok végezhetik a későbbiekben, akiknek van személy és vagyonőri képesítése. Így nem volt más választásom, elvégeztem, bár hamar kiderült, hogy feleslegesen, mert abból egy teljesen másféle szakma jött létre. Utólag már jó mókának tűnik, de akkor emiatt Kecskemétre járni, hát egy porcikám sem kívánta…
 • az autók villamos rendszere gyökeresen kezdett megváltozni! Az új rendszer, az úgynevezett CAN-BUS kifejezetten érdekesnek tűnt és gyorsan terjedt az egyes autógyártók közt. Érződött, hogy ez a technológia megállíthatatlan fejlődésben van. A mai napig is ezt alkalmazzák, ezzel a rendszerrel illeszkednek az autó utólagos berendezései, felszerelései is az autóhoz (Pl: vonóhorog, autóriasztó).
 • hogy ne maradjak le szakmailag és megismerjem jobban a CAN-BUS rendszert, beiratkoztam a Miskolci Egyetemre, annak is a Gépészmérnöki Karára, ahol Villamos szakirányú Diplomát szereztem
  • Diplomamunkámat a gépjármű-védelemről írtam… Nagyon nehéz időszak volt… család, munka, tanulás, de megérte!
 • az elektronikai autóvédelmi megoldások sokáig  a hatásuk alatt tartottak, de egy idő után érezhető volt, hogy a sok elektronikai védelem mellett egyáltalán nem elhanyagolható a fizikai/mechanikus védelem. A mai napig fontosnak tartom a mechanikai és az elektromos védelem kombinálását. Pl: riasztó beépítés + váltózár szerelés.

Majd jött a váltózár szerelés és a kormányzár.

 • Diamond Lock váltózár: a váltózár attól az egy két esettől eltekintve, amikor a riasztók mellett jutott rá idő, akkor került a kezembe, amikor a riasztóinkat vásárló szervizek, autókereskedések jelezték, hogy a riasztóink mellé váltózárat is szállítsunk, egyfajta védelmi csomagként. Így viszonteladóként kerültem kapcsolatba a Sky Info Kft-vel. „Tőlük” vettem a váltózárat és szállítottunk belőle olyan autókereskedéseknek, akiknek a  váltózár szerelés is a profiljuk volt. Emiatt sokat jártam a Sky Info Kft-be. A gyártás, a „létrehozás” nagyon megfogott, a sors pedig úgy hozta, hogy mára a tulajdonosa lehetek a Cégnek.
 • váltózárral kelünk, váltózárral dolgozunk napközben és váltózárral fekszünk, a váltózár szerelés az életünk, értünk hozzá!
 • Budapest egyetlen, váltózár beszerelésre specializálódott szervize vagyunk. Értünk a váltózárhoz!
 • A Hybrid és a teljesen elektromos autók új kihívást teremtettek. Ezekbe az autókba nem minden esetben lehetséges a váltózár szerelés. A váltózár beszerelés előfeltétele, hogy a váltókarnak konkrét fizikai mozgást kell produkálnia ahhoz, hogy valamelyik állásában rögzíteni lehessen a váltózár beszerelésével, de a hybrid és elektromos autókban többnyire csak egy kapcsolókat működtető „kar” található. Új fejlesztésünk a kormányzár, pontosabban kormányoszlop-zár, mely a gépjárművédelem forradalmian új megoldásának számít. Bővebben ITT.

A Diamond Lock váltózárral beszállítói lettünk, a Peugeot és Citroën Márkakereskedői hálózatnak

PEUGEOT-CITROËN

Évtizedek óta autókkal, és az azokba építhető védelmi eszközökkel foglalkozunk, és ezek közül kettőnek a gyártói is vagyunk. Nyugodt lehet, ránk bízhatja az autóját!

Váltózár szerelés Budapesten? Igen, jó helyen jár!

Fontos: váltózárunk a méltán híres svájci, 24 db edzett acélcsappal rendelkező (KABA) zárbetéttel van ellátva, a maximális védelem biztosításának érdekében.

Ha még lenne kedve olvasgatni, akkor további hasznos infókat talál IDE KATTINTVA 

Váltózár szerelés Budapesten? Igen, jó helyen jár!

Kultúrált körülmények között várhatja meg a szerelést.

Váltózár beszerelés

KABA zárbetét

 • Fő szempontunk, hogy a megrendeléstől számítva, valamennyi autótípushoz, a lehető leghamarabb ügyfeleink rendelkezésére álljon a kész váltózár. Ez óriási kihívás, mert a váltózár tervezése gyártása összetett feladat. Pontosságot, precizitást, odafigyelést, jó csapatjátékosokat igényel. Általában egy új autóhoz történő fejlesztésnél maga a modellezés 1 teljes napot vesz igénybe és minimum két ember dolgozik rajta. Utána következik a „papírra fektetés”, műszaki és a lézervágó gépek által is preferált fájlok elkészítése. Maga a váltózár szerelés ehhez képest gyerekjáték.

A Diamond Lock váltózár beszerelés által képviselt előnyöket, a termék „egyediségét” a nagyfokú biztonság, az esztétikus kivitel és az egyszerű használat együttese eredményezi.

Váltózár beszerelés.

Váltózár, szerelés előtt

A váltózár leginkább támadható részében, a zárbetétben, annak minőségében nem alkuszunk meg. Ezért minden Diamond Lock váltózár, a svájci, KABA típusú, 24 csapos ACÉLMAGVAS BIZTONSÁGI ZÁRBETÉTTEL van ellátva.

Váltózár szerelés Budapesten? Igen, jó helyen jár!

Honda Jazz váltózár szerelés: videó itt.

Audi Q3 váltózár szerelés: videó itt.

A gyakori kérdésekre ITT talál választ.

Váltózár szerelés Budapesten = Sky Info Kft. Szeretettel és szaktudással várjuk!

váltózár beszerelés minden változatához értünk.

Üdvözlettel: A Diamond Lock csapata.

Jöjjön el szervizünkbe, hogy személyesen is megtapasztalhassa a demó termékeinken az eszközök kimagasló hatékonyságát.

 

 

Az alábbi kisfilm egy rövid bemutató az új termékünkről, amely a hybrid, a teljesen elektromos és a joystick váltós autókhoz lett kifejlesztve. Diamond Block kormányoszlop-zár.

 

Vásárlói vélemények:

Jáki Zoltán

 

 49 hete
Már több mint 10 éve lett beszerelve az autómba, azóta is tökéletesen működik. Most ismét meggyőződhettem arról, hogy a… Továbbiak
Váltózár beszerelés. Svájci, (Kaba) zárbetéttel. (tulajdonos)

49 hete

Megtisztelő véleményét köszönjük!
 
Adri Rucz

 

2020. máj. 14.
Nagyon korrekt , megbízható cég! Nagyon ügyfélközpontúak, ajánlom őket! (Translated by Google) Very fair, reliable company! They are very customer focused, I recommend them!
Váltózár beszerelés. Svájci, (Kaba) zárbetéttel. (tulajdonos)

51 hete

Köszönjük! Megtisztelve érezzük magunkat,
 
Pál Rumó

 

2020. jan. 3.
Pontosan a megbeszélt időben fogadtak. Jó megközelíthetőség, rendkívül szakszerű, tiszta, gyors munkavégzés, kellemes… Továbbiak
Váltózár beszerelés. Svájci, (Kaba) zárbetéttel. (tulajdonos)

2020. jan. 4.

Megtisztelő véleményét köszönjük. Örülünk, hogy elégedett a szolgáltatásunkkal. Várjuk máskor is! Ha arra jár, akár egy kávéra ugorjon be!
 
Gabor Imre Csepany

 

2019. aug. 8.
Jó szakemberek, korrekt munka. Ajánlom! (Translated by Google) Good professionals, fair work. I recommend!
Váltózár beszerelés. Svájci, (Kaba) zárbetéttel. (tulajdonos)

2019. aug. 8.

Megtisztelő véleményét köszönjük.
 
Csilla Császári

 

2019. júl. 31.
A mai napon voltam náluk. Minden a megbeszéltek szerint zajlott, gyors és udvarias kiszolgálást kaptam. Szívesen ajánlom… Továbbiak
Váltózár beszerelés. Svájci, (Kaba) zárbetéttel. (tulajdonos)

2019. aug. 1.

Köszönjük megtisztelő véleményét.

Amennyiben friss és hiteles autós hírekre vagyunk kíváncsiak, úgy ezeket a portálokat olvasgatjuk.