Rólunk

Diamond Váltózárak

A Diamond Lock váltózárak gyártója a Sky Info Kft. 1997-ben alakult a Sky Group cégcsoport tagjaként. Akkoriban tapasztalható gépjármű lopások folyamatosan emelkedő tendenciája, valamint a hazai gépjármű biztonságtechnikai termékek alacsony száma miatt döntött úgy vezetőségünk, hogy a gépjármű biztonságtechnika szakterületén kíván megbízható megoldásokat kínálni. Az azóta eltelt 15 év és több ezer eladott váltózár bizonyítja termékünk minőségét és megbízhatóságát.

Az utóbbi években társaságunk a folyamatosan változó kihívásoknak megfelelően jelentős átalakuláson ment át. Átszerveztük a gyártás folyamatot, nagyobb hangsúlyt fektetve az innovációnak és partnereink észrevételeinek, melynek köszönhetően a felmerülő igényeket a gyártási folyamat bármelyik szakaszában azonnal meg tudjuk valósítani.

Az évek alatt egyre növekvő megrendelői igényeknek megfelelően folyamatosan építjük ki az értékesítői és beszerelői hálózatunkat. Cégfilozófiánk részeként nem csupán állandó megrendelőinkkel, vásárlóinkkal alakítunk ki személyes kontaktust, hanem a beszerelést végző szakemberekkel is, amely lényeges eleme a műszaki fejlesztés folyamatának.

Fő szempontunk, hogy a megrendeléstől számítva, valamennyi autótípushoz, a lehető leghamarabb ügyfeleink rendelkezésére álljon a kívánt termék.

 

A Diamond Lock mechanikus sebességváltó zár által képviselt előnyöket, illetve a termék „egyediségét” a nagyfokú biztonság, az esztétikus kivitel és az egyszerű használat együttese eredményezi.

A termék nemzetközi tanúsítványokkal és a hazai MABISZ engedéllyel egyaránt rendelkezik.
Az értékesítői és beszerelői hálózatunk kiépítése mellett kiemelt figyelmet szentelünk a megfelelő műszaki háttér meglétének is a folyamatos fejlesztés érdekében, hiszen a zár lassan valamennyi autótípushoz alkalmazható.

Cégfilozófiánk részeként nem csupán állandó megrendelőinkkel, vásárlóinkkal alakítunk ki személyes kontaktust, hanem a beszerelést végző szakemberekkel is, amely lényeges eleme a műszaki fejlesztés folyamatának.