Rólunk

Diamond VáltózárakEngedje meg, hogy pár sort írjak magamról és a cégről. Ezt fontosnak tartom, mert a vagyonvédelem kényes kérdés, tudnia kell, hogy kire bízza az autója védelmét.

Varga Péter vagyok és már betöltöttem az ötvenediket. Miskolcon születtem, két gyermek édesapja vagyok. Munkamániásnak mondanak és lehet, hogy igazuk van… Hobbim a motorozás, na de lássuk csak, mikor is ültem utoljára a motoron ? 🙂

Cégem, a Sky Info Kft gyártja a Diamond Lock váltózárakat, továbbá két olasz autóvédelmi terméket gyártó céget képvisel Magyarországon. Az egyik az autóriasztókat gyártó GT Alarm, a másik a Kormányoszlop-zárat gyártó StarBlock. Hogy mindez működhessen, abban nagy szerepe van a Cégnél dolgozó kiválóan képzett és lelkes szakembereknek is, akik gyártanak, beszerelnek, logisztikáznak, ügyfeleznek és gyakorlatilag mindent megoldanak. Segítenek mindenben, ami ahhoz szükséges, hogy Ön, elégedettem távozzon Tőlünk! Innen is köszönöm Nekik!

Hogy én…?

 • 3 éves képzés keretében szereztem meg az autóvillamossági műszerész végzettséget. A szakmát még az IFA, Barkas, Volga, és Lada típusok javításával kezdtem.
 • majd munka mellett leérettségiztem
 • a katonaság után saját autószerelő műhelyt nyitottam, ahol hatalmas tapasztalatot szereztem, hisz nem csak a saját szakmámban teljesedhettem ki, hanem a velem dolgozó autószerelőktől is sokat tanultam. Ebben az időben nem volt mindenhez célszerszám, és nem mindent cseréltünk, hanem inkább javítottunk. Igazi, építő jellegű, élménydús, kreatív időszak volt…
 • akkor még a “nyugati” autók sem voltak ilyen felszereltek, mint most. Központizárakat, motoros ablakemelőket, motoros antennákat, riasztókat és indítástiltókat szereltünk reggeltől estig. Ez ismét sok újat hozott szakmailag és nem mellesleg elkezdtem ismerkedni a gépjárművédelem területével…
 • sok-sok munka és sok-sok kisebb tételű megrendelés után egy olasz autóriasztókat gyártó cég, a GT is bizalmába fogadott és Mi lettünk a kizárólagos magyarországi képviselete. A GT autóriasztókkal beszállítói lettünk a magyarországi Citroen, Toyota és Yamaha hálózatnak.
 • egy darabig az a hír járta, hogy a vagyonvédelmi termékek beszerelését/telepítését csak az végezheti majd, akinek van személy és vagyonőri képesítése. Nem volt más választásom, elvégeztem, bár hamar kiderült, hogy feleslegesen, mert abból egy teljesen másféle szakma jött létre…
 • az autók villamos rendszere gyökeresen kezdett megváltozni… az új rendszer, az úgynevezett CAN-BUS kifejezetten érdekesnek tűnt és gyorsan terjedt az egyes gyártók közt. Érződött, hogy ez a technológia megállíthatatlan fejlődésben van.
 • Hogy ne maradjak le és megismerjem jobban a CAN-BUS rendszert, beiratkoztam a Miskolci Egyetemre, annak is a Gépészmérnöki Karára, ahol Villamos szakirányú Diplomát szereztem.
  • Diplomamunkámat a gépjárművédelemről írtam…
 • felvettük a kapcsolatot az olasz StarBlock céggel, aki egy egyedi, mechanikus autóvédelmi eszközt, a kormányoszlop-zárat gyártja. Sok-sok eladott termékük után, a kialakult bizalom miatt, mi lettünk a Magyarországi képviselete.
 • a Diamond Lock váltózárat viszonteladóként ismertem meg. Az autóriasztók mellé szállítottunk olyan autókereskedéseknek belőle, ahol erre is volt igény. Emiatt sokat jártam a Sky Info Kft-be a Váltózárakért. A gyártás, a “létrehozás” megfogott… a sors pedig úgy hozta, hogy mára a tulajdonosa lehetek a Cégnek.
 • jelenleg is fut egy mechanikus autóvédelmi fejlesztésünk egy olasz gyártóval közösen, így bízunk benne, hogy hamarosan új termékkel lephetjük meg a piacot.

Évtizedek óta autókkal, és az azokba építhető védelmi eszközökkel foglalkozunk, és ezek közül egynek a gyártói is vagyunk…nyugodt lehet, ránk bízhatja az autóját!

 

És most a “sablon”…

A Diamond Lock váltózárak gyártója a Sky Info Kft. 1997-ben alakult a Sky Group cégcsoport tagjaként. Akkoriban tapasztalható gépjármű lopások folyamatosan emelkedő tendenciája, valamint a hazai gépjármű biztonságtechnikai termékek alacsony száma miatt döntöttünk úgy, hogy Cégünk, a gépjármű biztonságtechnika szakterületén kíván megbízható megoldásokat kínálni. Az azóta eltelt 22 év és több ezer eladott váltózár bizonyítja termékünk minőségét és megbízhatóságát.

Váltózár Gyártóként viszonteladókat is kiszolgálunk, így termékünkkel más beszerelőnél is találkozhat. Biztosíthatjuk, hogy csak olyan, erre alkalmas szaktudással rendelkező beszerelőt szolgálunk ki a Diamond Lock váltózárakkal, akiknek tudásáról meg vagyunk győződve.

Az utóbbi években társaságunk a folyamatosan változó kihívásoknak megfelelően jelentős átalakuláson ment át. Átszerveztük a gyártás folyamatot, nagyobb hangsúlyt fektetve az innovációnak és partnereink észrevételeinek, melynek köszönhetően a felmerülő igényeket a gyártási folyamat bármelyik szakaszában azonnal meg tudjuk valósítani.

Az évek alatt egyre növekvő megrendelői igényeknek megfelelően folyamatosan építjük ki az értékesítői és beszerelői hálózatunkat. Cégfilozófiánk részeként nem csupán állandó megrendelőinkkel, vásárlóinkkal alakítunk ki személyes kontaktust, hanem a beszerelést végző szakemberekkel is, amely lényeges eleme a műszaki fejlesztés folyamatának.

Fő szempontunk, hogy a megrendeléstől számítva, valamennyi autótípushoz, a lehető leghamarabb ügyfeleink rendelkezésére álljon a kívánt termék.

 

A Diamond Lock mechanikus sebességváltó zár által képviselt előnyöket, illetve a termék „egyediségét” a nagyfokú biztonság, az esztétikus kivitel és az egyszerű használat együttese eredményezi.

A termék nemzetközi tanúsítványokkal és a hazai MABISZ engedéllyel egyaránt rendelkezik.
Az értékesítői és beszerelői hálózatunk kiépítése mellett kiemelt figyelmet szentelünk a megfelelő műszaki háttér meglétének is a folyamatos fejlesztés érdekében, hiszen a zár lassan valamennyi autótípushoz alkalmazható.

Cégfilozófiánk, hogy a váltózár leginkább támadható részét képező zárbetétben, illetve annak minőségében nem alkuszunk meg, nem alkalmazunk félmegoldásokat, Ezért minden Diamond Lock váltózárat, a svájci, KABA típusú, 24 csapos ACÉLMAGVAS BIZTONSÁGI ZÁRBETÉTTEL látunk el.