Szolgáltatások

UV gravírozás.

Belegravírozható a gépjármű alvázszáma az összes üvegbe és a karosszériaelemek belső felületére, opcionálisan a lámpákba is.

Tovább »
Klímatisztítás

Klímatisztítás

Nagy teljesítményű, ózongenerátoros eszközt használunk. FONTOS: az ózonos tisztítás NEM CSAK a klímarendszert, hanem az autó teljes belső kárpitozását is tisztítja, fertőtleníti, szagtalanítja.

Tovább »

SzimTech motortérzár

A SzimTech motortérzár a riasztó, a bénító, a gyújtásvezérlő egységek motortérbe szerelt részeit a riasztó bekapcsolásakor és/vagy a gyújtáskulcs kivétele után egy nagyon jól záródó-csak komoly roncsolással feltörhető fém dobozba zárja.

Tovább »
Bullock pedálzár

Bullock pedálzár

Bullock pedálzár = minőségi pedálzár. A Bullock tökéletes kiegészítő védelmi eszköz lehet egy váltózár, vagy egy autóriasztó, de akár egy rablásgátló mellé. Mechanikus védelmet biztosít,

Tovább »
Rablásgátló

Rablásgátló

A rablásgátló Feladata a jármű leállítása, ha használója nem nyugtázza azt, hogy jogosult az autó használatára. A rablásgátló, a motor beindítása után, illetve járó motornál

Tovább »
OBD tiltás

OBD blokkolás

Az OBD az a csatlakozó, melyen keresztül a márkaszerviz és mindenki, akinek eszköze van hozzá, hozzáférést kap az autó belső rendszeréhez.

Tovább »