Egy beszerelés lépései

 

Váltózár beszerelés lépései videón és képekben.

Honda Jazz beszerelésről videót IDE KATTINTVA talál.

Audi Q3 beszerelésről videót IDE KATTINTVA talál.

Az alkalmazott svájci (KABA) zárbetétről videót + több infót IDE KATTINTVA talál.

És képekben is.

Váltózár beszerelés

 

Típus: VW Passat DSG
Váltó típusa: Automata – DSG
Elhelyezkedés: A kardánboksz jobb oldalán
Megjegyzés: A beszereléshez szerelőakna nem szükséges.

Nézze meg, ahogy “vizsgázik” a KABA zárbetét. Videó ITT.

Egy váltózár beszerelése nem a szerelés gyorsaságától függ. A kellő óvatossággal, körültekintéssel szétszedett műanyag alkatrészek meg fogják hálálni a törődést, a váltózár beszerelését követő visszaszerelésük után. Pontosan fognak illeszkedni és nem fognak zörögni. Hidegebb időszakban a váltózár beszerelését csak akkor kezdjük meg, ha az autó, de leginkább annak műanyag alkatrészei, a meleg műhelyben egy kicsit akklimatizálódnak.

Nagyon fontos az aktuális gépkocsi ismerete. Nem hátrány, ha nem az első ilyen modell, amibe váltózárat kell beszerelni. Persze mindenkinek el kell kezdeni valahol, de ezen mi, a 22 éves tapasztalatunkkal már túl vagyunk. A váltózár beszerelés lényege a pontosság, nem pedig a gyorsaság! Válasszon minket bizalommal, mert a Diamond Lock váltózárat tőlünk nem ismeri jobban senki, hisz a termék gyártói vagyunk. A váltózárat, a legelső alkatrészétől a legutolsóig ismerjük.

Bízhat bennünk, értünk a váltózár beszereléséhez! Váltózáraink megtalálhatóak számos autószalon és szerviz kínálatában is. Budapesten, vagy Pest megyében kiszállással is van lehetőség a váltózáraink beszereltetésére. Ezt a szolgáltatást, csak előzetes időpont egyeztetés után tudjuk elvégezni.

Kiszállásos szerelésnél a budapesti szervizünkben nyújtott, a váltózár beszerelése mellé igényelhető ingyenes szolgáltatásainkat nem tudja igénybe venni. Ilyen ingyenes szolgáltatás például az OBD blokkolás, mely munka elvégzéséhez sok olyan feltétel szükséges, amik nem mindig adottak egy kiszállás során.

Amennyiben teheti, válassza a szakműhelyünkben történő váltózár beszerelést, mert ott bármi “probléma” történik, azonnal meg tudjuk oldani. (nem kell nagy dolgokra gondolni, de egy esetlegesen beszakadt csavart, anyát könnyebben megoldunk a szervizünkben)

Váltózáraink kiváló minőséget képviselnek, és a svájci KABA zárbetét alkalmazásával a biztonsági szint is kimagasló. 24 db edzett acélcsappal teszi eredménytelenné a feltörési próbálkozást. Diamond Lock.