Egy beszerelés lépései

Váltózár beszerelés lépései videón és képekben.

Honda Jazz váltózár beszerelésről videót IDE KATTINTVA talál.

Audi Q3 váltózár beszerelésről videót IDE KATTINTVA talál.

Az alkalmazott svájci (KABA) zárbetétről videót + több infót IDE KATTINTVA talál.

És képekben is.

Váltózár beszerelés.

Típus: VW Passat DSG
Váltó típusa: Automata – DSG
Elhelyezkedés: A kardánboksz jobb oldalán
Megjegyzés: A váltózár beszereléshez szerelőakna nem szükséges.

Nézze meg, ahogy “vizsgázik” a KABA zárbetét. Videó ITT.

A váltózár beszerelés minősége nem a szerelés gyorsaságától függ. A kellő óvatossággal, körültekintéssel szétszedett műanyag alkatrészek meg fogják hálálni a törődést, a váltózár beszerelést követő visszaszerelésük után. Pontosan fognak illeszkedni és nem fognak zörögni. Hidegebb időszakban a váltózár beszerelését csak akkor kezdjük meg, ha az autó, de leginkább annak műanyag alkatrészei, a meleg műhelyben egy kicsit akklimatizálódnak.

Nagyon fontos az aktuális gépkocsi ismerete. Nem hátrány, ha nem az első ilyen modell, amibe a váltózár beszerelésre kerül. Persze mindenkinek el kell kezdeni valahol, de ezen mi, a 22 éves tapasztalatunkkal már túl vagyunk. A váltózár beszerelés lényege a pontosság, nem pedig a gyorsaság! Válasszon minket bizalommal, mert a Diamond Lock váltózár az a termék, amit tőlünk nem ismeri jobban senki, hisz a termék gyártói vagyunk. A váltózár, a legelső alkatrészétől a legutolsóig ismert számunkra.

Bízhat bennünk, értünk a váltózár beszereléséhez! Váltózárunk megtalálható számos autószalon és szerviz kínálatában is. Budapesten, vagy Pest megyében kiszállással is van lehetőség a váltózár beszereltetésére. Ezt a szolgáltatást, csak előzetes időpont egyeztetés után tudjuk elvégezni.

Kiszállásos szerelésnél a budapesti szervizünkben nyújtott, a váltózár beszerelése mellé igényelhető ingyenes szolgáltatásainkat nem tudja igénybe venni. 

Amennyiben teheti, válassza a szakműhelyünkben történő váltózár beszerelést, mert ott bármi “probléma” történik, azonnal meg tudjuk oldani. Nem kell nagy dolgokra gondolni, de egy esetlegesen beszakadt csavart, anyát könnyebben megoldunk a szervizünkben. Nyugodt szívvel ki merjük jelenteni, hogy Budapesten, a legjobb adottságokkal rendelkező, váltózár beszerelésére specializálódott szerviz vagyunk.

Váltózárunk kiváló minőséget képvisel, és a svájci, KABA zárbetét alkalmazásával a biztonsági szint is kimagasló. 24 db edzett acélcsappal teszi eredménytelenné a feltörési próbálkozást. Diamond Lock.

Váltózár Budapesten = Sky Info Kft. Szeretettel és szaktudással várjuk!