Diamond Block kormányoszlop-zár

A PRÉMIUM GÉPJÁRMŰVÉDELEM

A gépjárművédelmi megoldások számos lehetőséget kínálnak manapság. Az internet világában minden elénk tárul. Az is ami valós megoldás az autólopás ellen és az is, ami leginkább csak logisztikai termék. Sok információt kell figyelembe venni ahhoz, hogy korrekt, és ténylegesen a vagyonvédelmet szolgáló döntést hozhassunk. Megpróbálunk segíteni, az ITT leírtakkal a könnyebb döntés érdekében. A döntés különösen nehéz a Hybrid, a tisztán Elektromos hajtású és a “Joystick” váltókarral ellátott autóknál. Ezeknél az autóknál nem szívesen és nem is mindenki mer beavatkozni az elektronikába. Mechanikus védelem, például váltózár viszont nem alkalmazható, mert nincs fizikailag mozgó váltókar, azaz nincs mit blokkolni. Ebből adódóan sok “félmegoldás” születik, ellentétben a Diamond Block alkalmazásával, mely teljes értékű védelmet jelent. 

A Diamond Block NEM avatkozik be az autó Hybrid rendszerébe és a tisztán elektromos autók villamos hálózatába sem.

Nincs látható helyen, azaz NEM rontja az egyre fényűzőbb belső térrel rendelkező autók belső harmóniáját. 

 1. Hybrid autók prémium védelmi megoldása
 2. Tisztán elektromos autók prémium védelmi megoldása
 3. Minden olyan további autó prémium védelmi megoldása, ahol nincs “fizikai” váltókar, csak egy Joystic, azaz nincs olyan fizikai eszköz, amit le lehetne zárni egy váltózárral, hanem csak kapcsolókat működtet a váltókar. Például a fotón látható BMW-nél.
 4. Minden olyan gépjármű prémium védelmi megoldása, ahol egy végtelenül erős, kifejezetten mechanikus védelemben gondolkozik a tulajdonos. Azaz nem csak azoknál az autóknál alkalmazható, melyek a megoldást ihlették. Jól látható a lentebbi, az eddigi munkáinkból néhányat bemutató fotókon, hogy egy Audi Q7 tökéletes védelmét is alkothatja.

 

Képtalálatok a következőre: bmw joystick sebváltó
 
 
Mitől prémium?
 
 • Az eddig ismert vagyonvédelmi módszerek, megoldások közül magasan kiemelkedik a biztonsági fokozatával. Összehasonlító táblázatot IDE kattintva talál.
 • A tolvaj semmire NEM megy az eddig használt eszközeivel (kódlopó, kódblokkoló, zártörő, másolt indítókulcs, GSM blokkoló, hozott saját számítógép, kikódolt indítástiltással, Stb) Ezek az eszközök NEM tudják hatástalanítani a Diamond Block-ot.
 • A gépjármű teljesen alkalmatlanná válik a közlekedésre, az el NEM forgatható kormánya miatt.
 • Hybrid autóknál NEM AVATKOZIK BE A HYBRID RENDSZERBE! Fontos, mert így elkerülhető, az elektromos rendszerekbe beavatkozó eszközök miatti villamossági “káosz”. Pl: riasztás után vegye le az akkusarut, vagy a riasztás után megjelenő sárga, hibajelző lámpák sokasága.
 • Elektromos hajtású gépkocsiknál NEM AVATKOZIK BE A GÉPKOCSI VILLAMOSSÁGI RENDSZERÉBE! 
 • A tolvaj hiába hozza a “saját” elektronikáját, számítógépét, akár be is indíthatja vele az autót, de elindulni NEM tud, mert a kormány elfordíthatatlan
 • Hiába hozza a tolvaj az előzőleg valahogy  “lemásolt” indítókulcsot, akár be is indíthatja vele az autót, de elindulni NEM tud, mert a kormány elfordíthatatlan
 • Nyugodtan “lelophatja” a tolvaj a gyári kulcsunk kódját, akár be is indíthatja vele az autót, de elindulni NEM tud, mert a kormány elfordíthatatlan
 • Akár ki is figyelhető, hogy hol van eldugva egy rejtett kapcsoló, vagy bármilyen titkos “valami”, akár be is indíthatja az autót, de elindulni NEM tud, mert a kormány elfordíthatatlan
 • Akár blokkolhatja a GPS-es vagyonvédelmet, akár be is indíthatja az autót a tolvaj, de elindulni NEM tud, mert a kormány elfordíthatatlan
 • Kezelése könnyed és egyszerű
 • Nincs benne elem, ami lemerülhet
 • Nem terheli az akkumulátort
 • Nincs kisugárzott kódja, amit másolni lehetne
 • Nem avatkozik be a jármű belső harmóniájába, diszkréten egyetlen kulcsnyílás jelzi jelenlétét. Ez a kulcsnyílás is a kormányburkolat alatt van, azaz nem látható helyen
 • Könnyű a használata
 • NINCS havidíja
 • Összegezve: egy letisztult, egyszerűen kezelhető, a belső tér harmóniájába és az autó villamos rendszereibe be NEM avatkozó, brutálisan erős védelmi megoldást kínálunk, amitől a jármű, az elforgathatatlan kormány miatt, alkalmatlanná válik a közlekedésre.

 

Hívás +36 20 933 7705

Jöjjön be a szervizünkbe és győződjön meg személyesen a termék hatékonyságáról!

Miért a jövő gépjárművédelmi megoldása?

Elektromos vonalon: Minden autógyártó keresi az útját a hybrid és a teljesen elektromos rendszereik tekintetében. Nagyléptékű fejlesztéseiket a ma szakemberének lekövetni minimum nagy kihívás, de lássuk be, sok esetben szinte lehetetlen próbálkozás. Már most is látható, tapasztalható, hogy egyre kevésbé mernek az ilyen autók elektromos rendszerébe beavatkozni. Sajnos sokan nem is tudják, hogy a beszereltetett riasztóiknak az indítástiltása be sincs kötve az autóban, mert nem mertek egyetlen vezeték megszakítására sem vállalkozni a szervizben. Belátható, hogy az idő előrehaladtával az autók villamossági rendszere nem lesz teljes biztonsággal blokkolható.

Mechanikus vonalon: A szó hagyományos értelmében vett váltókarok ideje lassan lejár. A fizikai mozgással rendelkező, azaz ezáltal blokkolható váltókatok helyét kapcsolók, forgó/mozgó kiskarok veszik át. Így a váltózárak alkalmazása, az autó adottságai miatt nem lesz lehetséges. Vannak próbálkozások, miszerint az ilyen váltók egyik vezetékét megszakítják egy elektromos eszközzel, így nem lehet váltani, de ez NEM mechanikus védelem, illetve ugyanazzal a kihívással küzd, mint a fenn említett elektronokai védelmek.

Ezért nyúltunk vissza egy olyan alkatrészig, mely NEM kapcsolódik semmi olyan dologhoz, ami az autó meghibásodásához, villamossági anomáliákhoz és megfejthetetlen okokból előkerülő sárga hibakódokhoz vezetne. Ez nem más mint a kormány, mely szerkezet nagy valószínűséggel az elkövetkező jópár évtizedben még lesz az autókban.

Tekintse meg táblázatunkat IDE kattintva, mely segítségével összehasonlíthatja a védelmi megoldásokat.

Elérhetőségünk: ITT található

A teljes árlistát, mely a Diamond Block kormányoszlop-zárat is tartalmazza, ITT találja

Tudjon meg rólunk IDE kattintva többet.

Hol alkalmazható még? kattintson IDE.

Valós megoldás az autólopás ellen.

Audi Q7 Kormányoszlop-zár

Audi Q7 kormányoszlop-zárral


BMW X3 kormányoszlop-zárral

BMW X3 kormányoszlop-zárral


Toyota Prius kormányoszlop-zárral

Toyota Prius kormányoszlop-zárral


Audi A6 kormányoszlop-zárral

Audi A6 kormányoszlop-zárral

Váltózár beszerelés.

Diamond Block kormányoszlop-zár