Diamond block kormányoszlop zár

Hybrid, Elektromos és Joystick váltós autókhoz fejlesztett új védelmünk

Vannak olyan autók, melyeknél a váltókar nem teszi lehetővé váltózár beszerelését, vagy egyszerűen nincs is váltókarjuk. Illetve vannak az oly mértékben összetett villamossági hálózattal rendelkező autók, ahol egy riasztó, vagy más elektronikus védelem beépítése “minimum” kockázatos és csak félmegoldást jelent.

Ezekhez az autókhoz fejlesztettük a DiamondBLOCK kormányoszlop zárat, amely teljes értékű védelmet biztosít.

Diamond BLOCK©

Kormányoszlop-zár

A PRÉMIUM GÉPJÁRMŰVÉDELEM

A gépjárművédelmi megoldások számos lehetőséget kínálnak manapság. Az internet világában minden elénk tárul. Az is ami valós megoldás az autólopás ellen és az is, ami leginkább csak logisztikai termék.

Sok információt kell figyelembe venni ahhoz, hogy korrekt, és ténylegesen a vagyonvédelmet szolgáló döntést hozhassunk.

A döntés különösen nehéz a Hybrid, a tisztán Elektromos hajtású és a “Joystick” váltókarral ellátott autóknál. Ezeknél az autóknál nem szívesen és nem is mindenki mer beavatkozni az elektronikába.

Mechanikus védelem, például váltózár viszont nem alkalmazható, mert nincs fizikailag mozgó váltókar, azaz nincs mit blokkolni. Ebből adódóan sok “félmegoldás” születik, ellentétben a Diamond Block alkalmazásával, mely teljes értékű és 100%-ban mechanikus védelmet jelent.

A Diamond Block NEM avatkozik be az autó Hybrid rendszerébe és a tisztán elektromos autók villamos hálózatába sem.

Nincs látható helyen, azaz NEM rontja az egyre fényűzőbb belső térrel rendelkező autók belső harmóniáját.

  1. Hybrid autók prémium védelmi megoldása
  2. Tisztán elektromos autók prémium védelmi megoldása
  3. Minden olyan további autó prémium védelmi megoldása, ahol nincs “fizikai” váltókar, csak egy “Joystic”.

Minden olyan gépjármű prémium védelmi megoldása, ahol egy végtelenül erős, kifejezetten mechanikus védelemben gondolkozik a tulajdonos. Azaz nem csak azoknál az autóknál alkalmazható, melyek a megoldást ihlették. Jól látható a lentebbi, az eddigi munkáinkból néhányat bemutató fotókon, hogy egy Audi Q7 tökéletes védelmét is alkothatja.

A kormányoszlop-zár NEM a váltózár konkurenciája, mert a váltózár tökéletes védelem ott, ahol alkalmazható. A kormányoszlop-zár ott szükséges, ahol a váltózár nem szerelhető be.

Jöjjön be a szervizünkbe és győződjön meg személyesen a termék hatékonyságáról!

kormányoszlop zár - váltózár helyett

Mitől prémium?

Miért a jövő gépjárművédelmi megoldása?

Elektromos vonalon: Minden autógyártó keresi az útját a hybrid és a teljesen elektromos rendszereik tekintetében. Nagyléptékű fejlesztéseiket a ma szakemberének lekövetni minimum nagy kihívás, de lássuk be, sok esetben szinte lehetetlen próbálkozás. Már most is látható, tapasztalható, hogy egyre kevésbé mernek az ilyen autók elektromos rendszerébe beavatkozni. Sajnos sokan nem is tudják, hogy a beszereltetett riasztóiknak az indítástiltása be sincs kötve az autóban, mert nem mertek egyetlen vezeték megszakítására sem vállalkozni a szervizben. Belátható, hogy az idő előrehaladtával az autók villamossági rendszere nem lesz teljes biztonsággal blokkolható.

Mechanikus vonalon: A szó hagyományos értelmében vett váltókarok ideje lassan lejár. A fizikai mozgással rendelkező, azaz ezáltal blokkolható váltókatok helyét kapcsolók, forgó/mozgó kiskarok veszik át. Így a váltózár beszerelése, az autó adottságai miatt nem lesz lehetséges. Vannak próbálkozások, miszerint az ilyen váltók egyik vezetékét megszakítják egy elektromos eszközzel, így nem lehet váltani, de ez NEM mechanikus védelem, illetve ugyanazzal a kihívással küzd, mint a fenn említett elektronokai védelmek.

Ezért nyúltunk vissza egy olyan alkatrészig, mely NEM kapcsolódik semmi olyan dologhoz, ami az autó meghibásodásához, villamossági anomáliákhoz és megfejthetetlen okokból előkerülő sárga hibakódokhoz vezetne. Ez nem más mint a kormány, mely szerkezet nagy valószínűséggel az elkövetkező néhány évtizedben még lesz az autókban.

beol.hu is határozottan kijelenti: általános gondolat, hogy a tolvajnak szüksége van az autó kulcsára az autó beindításhoz, de ez sajnos NEM igaz már. Ezért FONTOS, hogy az autónk biztonsága egy olyan eszköz kezében legyen, mely rádiófrekvencia nélküli módon, mechanikusan védi az autót. Válassza a Diamond Block-ot.

 

Tekintse meg táblázatunkat IDE kattintva, mely segítségével összehasonlíthatja a védelmi megoldásokat.

A Diamond Block kormányoszlop-zár árait ITT találja

Tudjon meg rólunk IDE kattintva többet.

Hol alkalmazható még? kattintson IDE.

Valós megoldás az autólopás ellen.

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot az űrlap kitöltésével

Érdeklődés, időpontfoglalás telefonon

Vagy hívhat minket közvetlenül az alábbi elérhetőségeken