Diamond Block, nem csak autókba

Autókölcsönzőknek, kamionokba, traktorokba, autóbuszokba, munkagépekbe, hajókba egyaránt alkalmazható.

Az esetek túlnyomó részében a fenn említettek mindegyike drágább egy személyautónál, ezért fokozottan szükséges a lopás elleni védelmük.

Az autókölcsönzőknek azért hasznos, mert a kulcs másolhatatlan, így egy szimpla kikölcsönzés alatti kulcsmásolással nem tud a tolvaj felkészülni a gépkocsi visszaadását követő lopásra. Mindössze annyi a teendő, hogy az autó visszaadásakor le kell próbálni a kormányoszlop-zárat, hogy működik, vagy nem, a hozzá leadni kívánt kulccsal. Amennyiben igen, akkor nem egy megtévesztésig hasonló, de a zárat nem nyitó kulcsot, hanem az eredetit kaptuk vissza, azaz a bérlőnél nem maradhatott kulcs, hisz a kulcs másolhatatlan.

Kamionok: hatalmas értéket képviselnek, főleg ha a rakományt is beleszámoljuk, azaz a megfelelő védelem elengedhetetlen. Nyugodtan hagyhatja lezárt kormánnyal bárhol, az autó ott lesz, ahol hagyta. Ezek a járművek sok esetben olyan nagy forgalmú utak mellett parkolnak, ahol egy másféle védelem, például egy riasztó hangja szinte nem is hallható. Nyugodtan aludhat benne a sofőr, ha a kulcsot megfelelően eldugta, akkor még a leggyakrabban előforduló “bealtatásos” módszerrel sem mennek semmire.

Traktorok: a sok esetben hónapokon keresztül álló gépek akkumulátorát nem terheli. Sok esetben olyan helyen vannak “téliesítve”, ahonnan egy riasztó hangja nem is hallható.

Autóbuszok: Lezárt kormány mellett nyugodtan járathatja a motort a hűtés/fűtés miatt, amíg segít a csomagok bepakolásában az utasoknak.

Munkagépek: sokszor éjszakáznak ezek a gépek olyan helyeken, ahol egy riasztó hangjára nem figyel senki.

Hajók: itt az áramellátás szükségtelensége a legnagyobb előny.

Hívás +36 20 933 7705

Szolgáltatásaink