Gyakori kérdések

Váltózár Budapesten és vidéki partnereinknél Svájci zárbetéttel.

Miért Mi és a Diamond Lock váltózár?

 • A váltózárunkban lévő ACÉLMAGVAS Svájci (KABA) biztonsági zárbetét maximális biztonságot jelent az autólopás ellen! A beszerelt váltózár a zárbetéten keresztül nem hatástalanítható. Video + több infó a KABA zárról ITT.
 • Közvetlenül tőlünk, azaz a Gyártótól vásárol, így kedvező áron jut prémium minőségű váltózárhoz! Váltózár Budapesten a legjobb áron! A beszerelt váltózár közvetlenül hozzánk, nem pedig egy „külső” partnerhez kerül, ha esetleg problémája adódna.
 • Gyártóként a legapróbb részletekig, a legelsőtől a legutolsó alkatrészig ismerjük a váltózárunkat. ÉRTÜNK hozzá! Váltózár beszerelők és egyben a beszerelt váltózár gyártói is vagyunk. Ki érthetne jobban a Diamond Lock váltózárhoz?
 • Csapatunk 22 éves tapasztalattal rendelkezik. Gyakorlat teszi a mestert, szól a mondás és ez a váltózár beszerelés esetében sincs másként.
 • Szakemberek vagyunk! Minden munkatársunk a feladatkörének megfelelő végzettséggel rendelkezik! Igaz, olyan, hogy váltózár beszerelő szakma nincs, de egy autószerelői, vagy egy autóvillamossági műszerész szakma, adott esetben egy gépészmérnöki diplomával, bőven elegendő ahhoz, hogy Ön megbízhasson bennünk.
 • Váltózárunk használata nagyon kényelmes, a legtöbb esetben csak egy 180°-os fordulat szükséges a nyitáshoz, illetve a záráshoz. A váltózár tervezésekor arra törekszünk, hogy a váltózárnak ne csak a beszerelése, hanem a kezelése is egyszerű legyen. Sőt, sokkal fontosabb a váltózár kezelhetősége, mint a szerelhetősége, mert inkább legyen akár 1 órával is hosszabb, bonyolultabb a váltózár beszerelése, de a zárkiállás olyan helyen legyen, hogy a felhasználó könnyen tudja kezelni.
 • Váltózárunknak nincs kihúzható alkatrésze így is csökkentve a meghibásodás lehetőségét, növelve a komfort érzetet. Csak „stift” nélküli váltózár beszerelésével, gyártásával foglalkozunk.
 • 5 év garancia. A Diamond Lock váltózárnak a garanciához nincs szűksége időközi átvizsgálásra! Volt, amikor a váltózár beszerelést követő 2 éven belül vissza kellett jönni az ügyfélnek egy átvizsgálásra ahhoz, hogy a 3 év további garanciát megkapja, de ezzel a hagyománnyal szakítottunk, mert a beszerelt váltózárral nem voltak gondok, azaz csak egymás idejét „raboltuk” az átvizsgálásokkal.
 • Budapest egyetlen, váltózár-beszerelésre specializálódott szervize vagyunk. Értünk a váltózárhoz! 

Néhány fotó a szervizünkről.

Váltózár beszerelés Budapest

váltózár beszerelés

Váltózár beszerelés Budapest

beszerelő műhelyünk

Váltózár beszerelés Budapest

váltózár

Az alábbi két kisfilm a beszereléséről, tekintse meg.

 • Honda Jazz  videó ITT
 • Audi Q3 videó ITT

Igenek, Nemek:

 • Minőségi váltózár kerül beszerelésre. IGEN!
 • Amihez nem értünk, azt NEM vállaljuk el.
 • Váltózár Budapesten a piac legkedvezőbb árain? IGEN
 • Szakemberekkel, IGEN szakemberekkel dolgozunk (autóvillamossági műszerész, autószerelő, lakatos/hegesztő, gépészmérnök)
 • Olyan termékeket, váltózár, riasztó kínálunk Önnek, amik használata egyszerű és praktikus. IGEN!
 • Csak olyan termékeket kínálunk Önnek, amik mechanikus termékeknél (Pl: váltózár, számítógépzár), az autó gyári pontjaira illeszkednek. IGEN!
 • Autóriasztóinkat hozzá merjük illeszteni az autó CAN BUS rendszeréhez, mert eszközünk és gyári támogatásunk is van hozzá. IGEN!
 • Rugalmas hétköznapi nyitva tartással várjuk a váltózár beszerelésre. IGEN!
 • Hétvégén „nem szívesen” dolgozunk, mert családos emberek vagyunk. IGEN!
 • Garanciát és számlát adunk. IGEN!
 • Termékeink és szolgáltatásaink nem sértik az autó gyári garanciáját. NEM sértik!
 • Nem térünk el az előre egyeztetett áraktól. NEM térünk el!
 • A legjobb tudásunkat nyújtjuk. IGEN!
 • Könnyű elcsábulni egy „roppant” alacsony ártól. Mindig nézzen “mögé”, az Ön nyugalma érdekében! Legyen megfontolt! IGEN, legyen megfontolt!

Mi a váltózár?

A Diamond Lock váltózár egy mechanikus gépjárművédelmi eszköz. Speciális kialakítás és az edzett acél tokozás következtében rendkívül ellenáll a mechanikai behatásokkal szemben. Teljes körű védelmet biztosít a különböző fúrási, fűrészelési, vésési, savat, vagy folyékony nitrogént alkalmazó eljárásokkal, és a fagyasztással szemben is. A váltózár beszerelés valós megoldás az autólopás ellen. 

Az alábbi képen egy egyszerűbb váltózár látható.

A Diamond Lock Váltózár szakítócsavarokkal van a kocsiszekrényhez rögzítve, ami oldhatatlan kötést eredményez. A felhasznált szerkezeti elemek 60 HRC keménységű felületi edzést kapnak a gyártási folyamat során. A váltózárnál alkalmazott edzett acél tüske 16 milliméter átmérőjű, mely megkérdőjelezhetetlen biztonságot, erőt képvisel.

Az alábbi képen a váltózár beszereléséhez használatos szakítócsavarok és más kötőelemek láthatók.

Váltózár csavarok

A Diamond Lock mechanikus váltózár által képviselt előnyöket, illetve a termék egyediségét a nagyfokú biztonság, az esztétikus kivitel és az egyszerű használat együttese eredményezi. A kisfilm bemutatja, mennyire egyszerű a váltózár kezelése. Videó ITT.

Mennyi idő a Váltózár beszerelése?

Semmiképpen sem sok, de fontos szempont, hogy egy váltózár beszerelő nem attól lesz jó, ha minél rövidebb idő alatt végez a váltózár beszereléssel. A beszerelés leghosszabb mozzanata az autó középső részének a kibontása illetve összerakása. A váltózár beszerelés sok tapasztalatot igényel, hogy egy autó megbontása nyom és sérülés nélkül történjen. Ahhoz, hogy mindez megvalósuljon, mindenképp időt kell rá szánni, hogy a váltózár beszerelő nyugodtan, körültekintően tudja a munkáját végezni. Normális esetben 2 órával kell számolni váltózár beszerelésénél. Ez egyes típusoknál növekedhet. Minden Váltózár beszerelést a helyszínen meg lehet várni, végig lehet nézni.

Tekintsen meg képeket.

Hol történik a váltózár beszerelése, kulcs másolása?

A váltózár Budapesten, a Bojtár utcai műhelyünkben kerül beszerelésre, melyről az előzőekben képeket is csatoltunk. Kultúrált környezetben tiszta rendezett körülmények között várhatja meg a váltózár beszerelését. Igény esetén helyszíni kiszállással vagy nagyobb távolság esetén partner hálózatunkon keresztül is történhet a beszerelés, de amennyiben lehetséges, csak a végső esetben válassza a kiszállásos váltózár beszerelést, hisz egy szakműhelyben minden olyan „váratlan” helyzetet (Pl: egy megszakadt csavar, anya eltávolítása) meg lehet oldani, amit külső helyszínen nem.

Váltózárhoz kulcsot csak cégünkön keresztül tud másolni. Nincs az országban lehetőség a kulcs másolására, ezért Svájcból rendeljük a másolt kulcsokat. Keresse központi irodánkat. Kulcsmásolás csak a biztonsági kártya ellenében lehetséges. 1-2 hét a másolási idő és 9.500,-Ft/Nettó/kulcs. 

A váltózár kulcsa.

Váltózár kulcs

Tekintse meg elérhetőségeinket…

Érinti az autó garanciáját a Váltózár beszerelése?

A műhelyünkben történő váltózár beszerelés estén a gépjárművek NEM veszítik el gyári garanciájukat. A gépkocsi garanciája abban az esetben is érvényes marad, ha a váltózár beszerelését nem a márkaszervizzel végeztetik. Nem csak akkor marad meg a garancia, ha a váltózár Budapesten a szervizünkben kerül beszerelésre, hanem akkor is, ha azt, partnerhálózatunk tagjai szerelik be. Tehát sem a nálunk szerelt váltózár nem sérti a gépkocsi gyári garanciáját, sem a partnereink által szerelt, mert a váltózár gyári pontokra van rögzítve. Nem létezik gyári váltózár, minden váltózár forgalmazón keresztül kerül a szervizekbe és nem az autógyárból! Mindenkinek azt javasoljuk, hogy amennyiben ezzel „fenyegetnék”, kérje írásban, hogy miért veszíti el az autó a garanciát. Általában itt megáll a győzködés…

Milyen minősítésekkel rendelkezik a váltózár és más termékeink?

A termékek nemzetközi tanúsítványokkal és a zárbetét hazai MABISZ engedéllyel egyaránt rendelkezik.

Tekintse meg minősítéseinket…

Tekintse meg a zárbetétet gyártó KABA oldalát

A váltózár használata.

A Diamond Lock váltózár rendkívül egyszerű és kényelmes kezelhetőséget biztosít. A kulcs elfordításával egyetlen mozdulattal oldható a váltózár, majd egy újabb fordítással már be is zártuk. A váltókart hátrameneti fokozatban rögzíti (automata sebességváltóval rendelkező gépjárművek esetén parkolóállásban) és megakadályozza az előremeneti fokozatok kapcsolását. Rejtett, hozzáférhetetlen, autóspecifikus tartókonzolokkal, törőfejes csavarokkal kerül beszerelésre. Váltózárunknak nincs kiugró vagy kihúzható alkatrésze!

Diamond Lock

Váltózár Budapesten? Jó helyen jár! Diamond Lock, a váltózár!

A Diamond Lock Váltózár Budapesten könnyen elérhető, de vidéki partnereinkre is számíthatunk. Önnek nincs más teendője, mint felkeresni bennünket és egyeztetni a helyszint és az időpontot.