Nem lopnak autót, nem kell a váltózár és más sem

Igen, már közel sem annyi autót lopnak, mint 10-15 éve. Viszont nagyon fontos megjegyezni, hogy nem az igény szűnt meg az autólopásra, hanem a lehetőségek szűkültek be a tolvajok számára.

Ne gondoljuk, hogy az egyre drágábban megvehető autóalkatrészek olcsóbb forrásból való pótlása megállt volna. Viszont nagyon sok autóba utólagos védelmet szereltetnek, ami lehet váltózár, vagy elektronikus védelem Pl: autóriasztó, vagy rablásgátló, de az „új kor” megoldása, a kormányoszlop-zár is terjedőben van. Ezek az eszközök az autólopás lehetőségét beszűkítik. Igen, azért lopnak kevesebb autót mint 15 éve, mert akkor sok esetben semmiféle védelemmel nem volt ellátva az autó.

Igen, tenni kell érte, igen, áldozni kell rá, de nem feltétlenül kerülnek sokba a jó megoldások. Nem akarom bántani a gyári megoldásokat, de sajnos sokan álomvilágban élnek, amikor azt gondolják, hogy a gyáriként beépített eszközök profi védelmet nyújtanak.

Nem, nem arról van szó, hogy ezek minősége lenne kétséges, hisz az autó egész élete alatt képesek meghibásodás nélkül működni. Az a baj, hogy százezer autóból, mind a százezernél ugyanott vannak, ugyanarra a vezetékre csatlakoznak, emiatt a tolvaj fel tud készülni a kiiktatásukra.

Váltózárunk, riasztónk, kormányoszlop-zárunk megbízható védelmet nyújt az autólopás ellen.

Megnézné, ahogy “vizsgázik” a KABA zár? Video ITT.

Váltózár beszerelésre, riasztó -beszerelésére 22 év tapasztalatával várjuk budapesti szervizünkben.

A váltózár beszerelése valós megoldást jelent az autólopás ellen. Váltózárunk látható az autó ablakain keresztül, így a tolvaj tisztában van vele, hogy egy lopás ellen védett autóval áll szemben. Ezért nagy valószínűséggel bele sem kezd az autó eltulajdonításának folyamatába.

Hívás +36 20 933 7705

Váltózár

autólopás ellen, váltózár

Szolgáltatásaink