Klímatisztítás

Mivel történik:

A klímatisztítás Cégünknél nagy teljesítményű, ózongenerátoros eszköz használatával történik, így biztosítva a klíma okozta szagok, gombák eltávolítását. FONTOS: az ózonos tisztítás NEM CSAK a klímarendszert, hanem az autó teljes belső kárpitozását is tisztítja, fertőtleníti, szagtalanítja. Mindent fertőtlenít a utastérben, amivel az ózongenerátor által előállított ózon érintkezik.

Időtartam:

A klímatisztítás nem két perc, úgy számoljon, hogy az, legalább 30 percet vesz igénybe. 15-20 perc az, amíg az ózongenerátor teszi a dolgát az autóban, majd a szellőztetés következik. Mivel az ózon kifejezetten mérgező hatású, és nem csak a szagokat okozó gombákra, baktériumokra, hanem az emberi szervezetre is, így a megfelelő szellőztetés is igen nagy jelentőséggel bír.

Az ózonról:

Az ózon rendkívül erős fertőtlenítőszer, mely a gáz halmazállapotából adódóan eljut a helyiség minden pontjába és elpusztítja a káros mikroorganizmusokat: baktériumokat, vírusokat, penészgombákat, úgy hogy közben nem károsítja a berendezési tárgyakat. A szabadgyök hatása révén roncsolja a vírus lipidburkának kémiai kötéseit, ily módon tönkreteszi a lipidburkot – a vírus elveszíti fertőzőképességét, inaktiválódik.
A vírus és baktérium ölő hatása mellett rendkívül hatékonyan alkalmazható a penészgombák és penészspórák ellen is. Alkalmazása során a helyiség minden pontján kifejti hatását, akár a legapróbb repedésben is.

  • FONTOS: a COVID járvány okozta helyzetben sokan vásároltak otthonra is ózongenerátort. Sajnos jellemző, hogy az emberek többsége nem olvassa el „részletesen” a termékleírást, így fogalma sincs arról hogy az ózon mérgező hatása miatt a saját és környezete életével játszik, amikor nem megfelelő módon használja a berendezést. Itt kérek meg mindenkit, az előzőleg olvasottakra tekintettel, amennyiben eddig nem tette, úgy most olvassa el részletesen a berendezés használati utasítását és figyeljen rá, hogy a benne megadott alkalmazási időtartamoktól NE térjen el.
  • 25 szorosa a hatékonysága, mint a hipoklórossavnak
  • 2500 szorosa a hatékonysága, mint a hipokloritnak
  • 5000 szerese a hatékonyabb, mint a klóramin

Az ózonról mindent megtudhat a WIKIPÉDIA oldalán

Tudjon meg többet rólunk ITT

Fő tevékenységünkről a váltózárról ITT tudhat meg többet.

A váltózárban lévő zárbetét “nyúzópróbája” ITT

 

Hívás +36 20 933 7705