GT Autóriasztó.

Autóriasztó

Cégünk a Sky Info Kft a GT Autóriasztók magyarországi képviselete. Jogfolytonossággal lettünk a GT-Hungary Kft után a magyar képviselet, köszönhetően annak, hogy a két Cég tevékenységüket és tulajdonosi szerkezetüket illetően eggyé váltak. Erről bővebben a RÓLUNK menüben. Ez megnyugtató lehet minden vásárlónk számára, hisz nem mást jelent, minthogy a kezdetek óta ugyanabban a kézben van a képviselet, ami garantálja a szakszerűséget és a hozzáértést.

Termékeik kimagasló színvonalat képviselnek, melynek eredménye a hazai ismertségében is megmutatkozik. A GT Autóriasztók mindennemű kompatibilitási vizsgálatnak alá lettek vetve, rendelkeznek a nemzetközi szabályozások elvárásainak minden formájával. Ebből adódóan a beszerelésük NEM sérti az autó gyári garanciáját. 

Váltózár.

Magyar Biztosítók Szövetségének minősítése, mely sajnos napjainkban már nem tölt be szerepet a gépjárművédelmi termékek minősítésében. MABISZ

NSAI – National Standards Authority of Ireland Vállalat riportja. E24

Holland Kiwa SCM akkreditált tanúsító szervezet minősítése. TNO

Kraftfahrt Bundesamt” és a “DAkkS” által engedélyezett vizsgáló laboratórium eredményei:

06-0014-00_getronic_GT904 VW

06-0012-00_getronic_GT904 VW

TÜV: Omologazione GT900-914-97R

Készülékeink a legkorszerűbb technológiával és a legkorszerűbb alkatrészekből épülnek fel. Mérnökeink kihasználva a kivételes beszállítói helyzetet, az autógyárakkal fenntartott napi kapcsolatot, biztosítják a GT-Alarm és az autók elektronikája közötti harmóniát és megfelelőséget. Nagy kihívás a folyamatosan új modelleket piacra dobó autógyártók fejlesztéseit lekövetni, de ezt nagyon eredményesen teszik a gyakorlatban. 

Védelmi eszközök és rendszerek:

INDÍTÁSGÁTLÓ

Az autó beindítása előtt az autó gyári kapcsolóiból, nyomógombjaiból kell kettőt megnyomnunk, vagy utólagos kiépített két pontot kell megnyomnunk.

Az eszköznek van szervízállása.

Ár: 45.000 Ft-tól

Autóriasztó Riasztó 

Ajtó, csomagtér, motortér figyelés, indítástiltás, visszajelző LED, szervízállás.

Ár: 65.000 Ft

 

 Riasztó + Rablásgátló + Emelés-érzékelő

Ajtó, csomagtér, motortér figyelés, visszajelző LED, szervízállás, emelés-érzékelés.

A rablásgátló funkció akár a telefonnal is összehangolható, így amikor a telefonunk nálunk van, akkor semmi teendőnk nincs az eszköz működtetéséhez.

Ár: 90.000 Ft


Autóriasztó Riasztó + Rablásgátló + Emelés-érzékelő + GSM modul + Telefon modul

Ajtó, csomag, motortér figyelés, visszajelző LED, szervízállás, emelés-érzékelés, az autó aktuális helyzetének figyelése. 

A rablásgátló funkció itt is összetanítható a telefonunkkal, valamint meg tudhatjuk az autónk aktuális helyét, illetve SMS-t küldd, amennyiben történt „valami”. Telefonról le is állítható az autó.

Ár: 140.000 Ft

Hívás +36 20 933 7705

GARÁZS-LAKÓAUTÓ-HAJÓ-UTÁNFUTÓ VÉDELEM.

Az általunk szerelt GT Autóriasztó-rendszer segítségével.

A GT-Alarm távkapcsolós riasztói kiegészíthetők olyan vezeték nélküli modulokkal, amelyek lehetővé teszik, hogy a védelem kilépjen az autó karosszériájából és felügyelettel lássák el a jármű közvetlen környezetét is.

A riasztórendszerhez párosíthatunk passzív infra mozgás és nyitás érzékelőket, amik a garázsban elhelyezve, bekapcsolt riasztó esetén védik az autó körüli teret. Egy esetleges lopási kísérletkor, már a garázsajtó nyitásakor, vagy bármilyen mozgásra jelez a rendszer, ezért megelőzhető az autó feltörésével járó rongálás.
A vezeték nélküli modulok hosszú élettartamú elemről működnek, elegendő évente egyszer cserélni azokat. Mivel elemről működik, így alkalmas olyan garázs, pl. konténergarázs védelmére is, ahol nincs kiépítve a 230V-os hálózat.

Ajánlott lakóautók, lakókocsik, hajók, utánfutók védelmének kiterjesztésére. Ezen járművek belső tereinek, nyílászáróiknak figyelése nagyon nehéz, kialakításuk miatt már a vezetékek odajuttatása is sokszor megoldhatatlan feladat.
A rádiófrekvenciás modulokkal minden helység és tároló biztosítható, és ami szintén nagyon fontos, energiaigényüket elemről kapják, nem terhelik a jármű akkumulátorát.

Amikor a jármű beáll a garázsba csak be kell kapcsolni a riasztót, ahogyan minden esetben, a vezeték nélküli eszközök automatikusan kapcsolódnak, nincs velük semmi egyéb tennivaló. Természetesen, ha szükséges, ideiglenesen passzíválható a garázsvédelem, az autóriasztó bekapcsolásánál egy gombnyomással felfüggeszthetők a kiterjesztő modulok.

Összegezve, a jármű nem csak akkor riaszt, ha feltörik, hanem már a garázs kinyitásakor aktiválódik, megelőzve a feltöréssel járó roncsolást. 

 

Motorkerékpár védelem

GT 970 Motorkerékpár-riasztó

TULAJDONSÁGOK:
Ugrókód, beépített vész ki/bekapcsolóval és akár lemerült elemmel is
Motorblokkolás
Sztender, nyereg és oldaldoboz védelem
Elektronikus emelésérzékelő, 4 fokozatban állítható az erőssége
Gyújtásérzékelés
Pánikriasztás távvezérlővel
Rablásgátló funkció
Vízhatlan kivitel
Kéttónusú, magashangú, digitális sziréna
Vészvillogó működtetése (ha a motornak nincs)
Saját akkumulátor
Kiegészítő modul kimenet
Beszerelési gyorsteszt
Univerzális kábelek
Irányjelzők villogtatása riasztáskor
Hang és fényjelzés be illetve kikapcsoláskor
Ellenőrző és visszajelző LED
MABISZ Minősítés
Akku kímélő üzemmód.

Kérdéseivel keressen minket bizalommal, elérhetőségek.

Tudjon meg többet rólunk.

Tekintse meg árainkat.

A váltózárban lévő zárbetét „nyúzópróbája”.

A GT Autóriasztókat gyártó cég WEBOLDALÁN tájékozódhat a többi termékükről.