Hangsugárzós nyestriasztó

 

Beépítve, bruttó 24.900Ft-tól 

– Tápfeszültség: 11-15 V DC
– Áramfelvétel: kevesebb, mint 2mA
– Kibocsátott frekvencia: ~23kHz
– Hangkibocsátás szöge: ~140°
– Hangteljesítmény: ~ 100 dB. +/- 20 %
– Méretek: 72 x 50 x 29 mm

Nyestriasztó

Hangsugárzós nyestriasztó.

A hangsugárzós nyestriasztó a nyest és kisebb rágcsálók számára bántó, de az ember számára nem hallható frekvenciájú hangot sugároz. Bekapcsolásakor egy rövid ideig hallhatóvá válik a működése. Akkor, amikor a frekvencia a felfutásakor egy pillanatig az emberi fül számára érzékelhető tartományban mozog. A készüléket a motortérbe szereljük és az autó leállítása után aktiválódik. Fogyasztása kisebb, mint 2mA, így az akkumulátort elhanyagolható mértékben terheli.

A hangsugárzós nyestriasztó beépítésekor mindenképpen ajánlott a nyestriasztó spray legalább egyszeri alkalmazása a már meglévő szagminták, jelölések elfedésére, semlegesítésére.

A jármű motorterének tagoltsága határozza meg, hogy melyik nyestriasztót alkalmazzuk. Azt a motorteret, amelyben a nyest számára csak egy hozzáférhető terület van, elegendő az egy hangsugárzós riasztóval védeni. Ha a motortérben több, egymástól tagolt üres tér található, nyest számára hozzáférhető területeket külön hangsugárzóval szükséges védeni.

A kiöntött elektronika védett a szennyeződésektől és nedvességtől, vízsugártól óvni kell!

Tekintse meg további termékeink árait is és tudjon meg többet a Diamond Lock váltózárról, illetve ha van ideje, akkor tekintse meg a videót, amiben a váltózárunkban lévő KABA zárbetétet nyúzzák.

Hívás +36 20 933 7705

Amennyiben már rászánta az időt a váltózár,  riasztó, vagy kormányoszlop-zár beszerelésre, akkor az a kis plusz időt ne sajnálja, amit a nyestriasztó beszerelése jelent, így egyszerre túleshet mindkét műveleten.

Köszönjük megtisztelő figyelmét! A Diamond Lock csapata.

Szolgáltatásaink