Hozom-viszem-fertőtlenítem

Váltózár beszerelés akár így is!

Otthon kell maradnia a járvány miatt? Otthonról dolgozik? Az autóját emiatt épp nem használja? Akkor most éljen a hozom-viszem-fertőtlenítem szolgáltatásunkkal. Sok mindent meg szeretett volna már régóta csináltatni az autóján, de az állandóan használatban volt?

Budapest területén elmegyünk az autójáért. Elhozzuk szervizünkbe és beszerelésre kerül a váltózár, vagy a riasztó, de esetleg a kormányoszlop-zárunk is beszerelésre kerülhet így. Ózongenerátorral kifertőtlenítjük az autóját és visszavisszük.

Az ózongenerátoros fertőtlenítésről: Az ózon az egyik leghatékonyabb fertőtlenítőszer. Az ózon fertőtlenítő hatása 50-szer hatékonyabb és 3000-szer gyorsabb, mint a klóré. Az ózon molekulák oxigénből keletkeznek, melyeket ózongenerátor hoz létre. A folyamat eredményeképpen lebomlanak a baktériumok és a szagokat okozó vírusok és egyéb szerves anyagok (NEM, NEM állítjuk, hogy a jelenlegi helyzetet generáló vírus is elpusztul, mindössze annyit, hogy a lehetőségeinkhez képesti legnagyobb mértékben kifertőtlenítve kapja vissza az autóját).

Hívás +36 20 933 7705

Szolgáltatásaink