Szélvédők, üvegfelületek gravírozása, jelölése

Szélvédők, üvegfelületek gravírozása, jelölése

A szélvédők és üvegfelületek jelölése kiváló kiegészítő a váltózár beszerelése mellé, de egy autóriasztó, vagy a kormányoszlop-zár tökéletes kiegészítése is lehet, mert első látásra sejteti, hogy ez az autó nem védtelen. A tolvaj, ennek láttán szinte biztosra veheti, hogy a tulajdonos további megoldásokat is latba vetett a gépjárműve biztonságának érdekében. Így nagy valószínűséggel bele sem kezd az autó feltörésébe, amivel egy CASCO önrész kifizetésétől és sok-sok kellemetlenségtől menekülünk meg! 

Mondhatja bárki, hogy egy bontásra lopott járműben nem a szélvédők és az oldalüvegek képviselik a fő értéket, ezért szükségtelen megjelölni. Igen, de nem is ez a cél! Ez nem önálló védelem, ez azt jelzi, hogy ne kezdj bele a feltörésbe, mert van benne más is! Ez egy elsődleges jelzés, ami figyelmeztető erővel bír, valamint megkönnyíti a jármű azonosítását. Nem várhatjuk el minden igazoltatás során, hogy a rend őre ellenőrizze az üvegekbe mart számokat, de gyanús esetben igen is volt és van rá példa, hogy szemet szúr. Azt se felejtsük el, hogy nagy kockázat egy olyan forgalmit mutatni egy igazoltatáskor, az oldalablak mellett álló rendőrnek, amely forgalmiba nem az oldalablakba jelölt rendszám van belegravírozva.

Savval, vagy lúggal nem lehet eltávolítani!

Ajánlott a rendszámot, vagy az alvázszám utolsó hat szám/betűjelét felvinni a felületekre.

A maratás 6 üvegfelület esetén egy órát vesz igénybe. A jelölés költsége függ a jelölendő felületek darabszámtól. Üvegcsere után az új üvegre is tudjuk pótolni a jelölést.

Ára, mely 6 db üvegfelület jelölését tartalmazza (bőven elég a 6 db), a könnyen elérhető kategóriába sorolja! Kérje a szolgáltatásaink mellé kiegészítésként, hisz rendkívül hatásos!

Hívás +36 20 933 7705

Szolgáltatásaink