Váltózárhoz választható ingyenes szolgáltatásaink. Megbecsüljük ügyfeleinket!

Szeretnénk, ha kedvező VÁLTÓZÁR áraink mellett még egy kis plusszal kedvezhetnénk Önnek. Válasszon az alábbi, minden váltózár beszerelés  mellé igénybe vehető INGYENES szolgáltatásaink, vagy AJÁNDÉKKÉNT megkapható termékünk közül!
  1. OBD blokkolás : amennyiben ez a csatlakozó blokkolva van, akkor a tolvaj által hozott számítógép NEM tud kapcsolatba lépni az autó rendszerével, elektronikájával. Pl: NEM tudják a gyári riasztót kikapcsolni és más egyéb biztonsági funkciókhoz sem férnek hozzá! Váltózár mellé tökéletes választás, mert kombinált védelmet kap. Elsődlegesen ezt ajánljuk mint választható INGYENES szolgáltatást. Miért? Mert Ön, azért keresett fel minket, hogy megvédje a lopás ellen az autóját és az OBD blokkolás egy plusz védelem a váltózár mellé!!! Nem mellesleg egy önmagában 12.000 Ft-os művelet, amit most ajándékba kaphat!
  2. OBD Hibakódolvasó (ELM327 bluetooth): Manapság nagy divat a hibakód kiolvasás, így egy erre alkalmas terméket is betettünk a választékba. DE kérdezze meg magától, hogy mi a cél, mert ha az autó biztonságban tudása, akkor az OBD blokkolás (1.pont) a jó választás, mert a Váltózár + OBD blokkolással kombinált védelmet kap.
  3. Klímatisztítás: Nagy teljesítményű, ózongenerátoros eszközt használunk. FONTOS: az ózonos tisztítás NEM CSAK a klímarendszert, hanem az autó teljes belső kárpitozását is tisztítja, fertőtleníti, szagtalanítja. A váltózár beszerelése után plusz 50 perccel számolni kell még, hogy megfelelően el lehessen végezni a tisztítást.
  4. Járjon jobban, a raktárt “nyomó” készletünkkel: gyártóként sok olyan váltózárunk van raktáron, ami PL: hibás rendelésleadás (már az újabb modell, de mégse az…) miatt “rajtunk maradt”. Tekintse meg a listát IDE KATTINTVA, hátha az Ön autójához is van ebből a váltózár készletből, mert ezeket a váltózárakat EGYEDI árakon szereljük.
  5. Ajándékkártya: Amennyiben nem tud dönteni, válassza az ajándékkártyát. Ezt 2 éven belül, akár egy másik váltózár beszerelésénél, vagy egyéb más szolgáltatásunk igénybevételénél be tudja számíttatni, de a klímatisztításra önmagában is elegendő!
  6. Több autó kedvezmény: Ossza meg a barátjával, rokonával, munkatársával a kedvező áron beszereltethető védelmi megoldás lehetőségét. Amennyiben kettő, vagy több autóval jelentkezik be váltózár beszereltetésre, úgy további 10%-ot kap minden autó munkadíjából. A kedvezmény a váltózárral csomagárban lévő szolgáltatásokra is vonatkozik.
…de tekintse meg kedvező csomagár ajánlatainkat is! IDE KATTINTVA lépjen be az Árak menüpontba, majd görgessen lefelé.
Egy váltózár beszereltetése mellé, CSAK  1db INGYENESEN igénybe vehető szolgáltatás, vagy ajándék termék igényelhető! Kérjük, hogy a beszerelési időpont egyeztetésekor erre is térjen ki a munkatársunkkal folytatott beszélgetés alatt, hogy mi is pontosan tudhassuk, hogy mire és mivel készüljünk. Pl: a több autó kedvezmény igénybevételéhez nem kell több idővel számolnunk a beszerelésre, de a klímatisztításnál és az OBD blokkolásnál igen.
Köszönettel,
A Diamond Lock VÁLTÓZÁR csapata.

Tudjon meg többet rólunk, IDE KATTINTVA.

Elektromos autók védelméről IDE KATTINTVA talál több infót.