Váltózár beszerelés mellé választható ingyenes szolgáltatásaink.

Szeretnénk, ha kedvező VÁLTÓZÁR áraink mellett még egy kis plusszal kedvezhetnénk Önnek. Válasszon az alábbi, minden váltózár beszerelés  mellé igénybe vehető INGYENES szolgáltatásaink közül!

1. Klímatisztítás: Nagy teljesítményű, ózongenerátoros eszközt használunk. FONTOS: az ózonos tisztítás NEM CSAK a klímarendszert, hanem az autó teljes belső kárpitozását is tisztítja, fertőtleníti, szagtalanítja. A váltózár beszerelése után plusz 50 perccel számolni kell még, hogy megfelelően el lehessen végezni a tisztítást.

2. 5 db FFP 2-es szájmaszk

3. Járjon jobban, a raktárt „nyomó” készletünkkel. Gyártóként sok olyan váltózárunk van raktáron, ami PL: hibás rendelésleadás (már az újabb modell, de mégse az. miatt „rajtunk maradt”. Tekintse meg a listát IDE KATTINTVA, hátha az Ön autójához is van ebből a váltózár készletből, mert ezeket EGYEDI áron szereljük.

4. Ajándékkártya: Amennyiben nem tud dönteni, válassza az ajándékkártyát. Ezt 2 éven belül, akár egy másik váltózár beszerelésénél, vagy egyéb más szolgáltatásunk igénybevételénél tudja felhasználni, de a klímatisztításra önmagában is elegendő!

5. Több autó kedvezmény: Ossza meg a barátjával, rokonával, munkatársával a kedvező áron elérhető védelmi megoldás lehetőségét. Amennyiben kettő, vagy több autóval jelentkezik be váltózár beszereltetésre, úgy további 5%-ot kap minden autó munkadíjából. A kedvezmény a váltózárral csomagárban lévő szolgáltatásokra is vonatkozik.

6. De tekintse meg kedvező csomagár ajánlatainkat is! IDE KATTINTVA lépjen be az Árak menübe, majd görgessen lefelé.

Egy váltózár beszereltetése mellé, CSAK  1db INGYENESEN igénybe vehető szolgáltatás, vagy ajándék termék igényelhető! Kérjük, hogy a beszerelési időpont egyeztetésekor erre is térjen ki a munkatársunkkal folytatott beszélgetés alatt, hogy mi is pontosan tudhassuk, hogy mire és mivel készüljünk. Pl: a több autó kedvezmény igénybevételéhez nem kell több idővel számolnunk a beszerelésre, de a klímatisztításnál igen.

Köszönettel,

A Diamond Lock VÁLTÓZÁR csapata.

Keressen bizalommal Varga Péter Hívás +36 20 933 7705

Elektromos autók védelméről IDE KATTINTVA talál több infót.

Szolgáltatásaink