Diamond Lock váltózár

A váltózár ár a KABA zárbetéttel szerelve értendő.

 • A váltózár beszerelés ár érték aránya kimagaslóan jó, amikor azt, a Diamond Lock termékeknél vizsgáljuk. 72.000 Ft-os összegért, az árát meghazudtoló, magasszintű védelmet biztosítanak. 
 • Rövid beszerelési időt tesz lehetővé a specifikus kialakításuk. Extrém esetekben sem több 3 óránál. 
 • A váltózár mechanikus védelem és a zárbetéten keresztül nem hatástalanítható. Amennyiben a zárat próbálnák megfúrni, úgy az edzett acélcsapokban eltörik a fúrófej. A beletört fúrófej a további, szintén fúrással történő próbálkozást teljesen lehetetlenné teszi.
 • Örökéletű szerkezet. A szakadócsavarokkal rögzített váltózár egyetlen kopó alkatrésze a zárbetét. Ez pedig egy svájci gyártású, kiváló minőségű termék.
 1. Szakértelem, műhely, és megfelelő eszköz hiányában nem hatástalanítható a beszerelt váltózár. Elmondható, hogy a váltózár utcai körülmények között nem iktatható ki.
 2. Érvek a váltózár mellett, de miért kell érvelni? Manapság elektronikus eszközök veszik körül az embert, így könnyen gondolhatnánk, hogy a váltózár a múlté. De mi kell ahhoz, hogy az elektronikus eszközök működjenek? ÁRAM! De ha lemerül az akku, akkor a legritkább esetekben lép csak a helyére valamiféle tartalék-áramforrás, azaz az elektromos védelem hatástalan lesz. A váltózár állandóan véd, mivel nincs másra szükség, minthogy Ön, bezárja. Jótanács: amennyiben elektronikus védelmet is szereltet, úgy azt, független, azaz saját akkumulátoros rendszerrel tegye. Nem kell félnie, ezen eszközök akkumulátora ugyanúgy töltődik menet közben, mint az autó saját akkumulátora, így folyamatos készenlétben áll. Természetesen ezen akkumulátorok is cserére szorulnak időnkét, erről sem feledkezzen meg.
 3. Kivitelezésük esztétikus, semmi zavaró sincs az utastérben, a váltózár nem zavarja, nem befolyásolja a komfortérzetet.
 4. A Diamond Lock váltózár 2db, az oldalüvegre ragasztható matricával is jelezhető, hogy a tolvaj számára már messziről kiszúrható legyen annak léte. Sokan nem teszik fel a matricát, abból kiindulva, hogy a tolvaj úgyis benéz az autóba és látja a zárat. Ez mindenkinek a saját döntése és csak egy a biztos, hogy a váltózárral szerelt autók elvitelével nem szoktak próbálkozni.
 5. Az autó gyári garanciáját nem érinti a Diamond Lock váltózár beszerelése. A beszerelést hozzáértő ember végzi, az autóban semmiféle sérülést sem okozva.
 6. A váltózár ár mindent magába foglal, beszereléssel és további rejtett költségek NÉLKÜL értendő.
 7. Amennyiben elektromos autó védelmében gondolkozik, úgy KATT IDE, hogy megismerhessen egy újszerű védelmi megoldást, a kormányoszlop-zárat.

Hívás +36 20 933 7705

Tudjon meg többet a váltózárról ITT

A váltózárban lévő zárbetét “nyúzópróbája” ITT

váltózár ár

Szolgáltatásaink