Diamond Lock váltózár

A váltózár ár a KABA zárbetéttel szerelve értendő.

 • A váltózár ár érték aránya kimagaslóan jó. 58.000 Ft-os összegért magasszintű védelmet biztosít.
 • Rövid beszerelési idő. Extrém esetekben sem több 3 óránál. 
 • A váltózár mechanikus védelem és a zárbetéten keresztül nem hatástalanítható. 
 • Örökéletű szerkezet. A szakadócsavarokkal rögzített váltózár egyetlen kopó alkatrésze a zárbetét. Ez pedig egy svájci gyártású, kiváló minőségű termék.
 1. Szakértelem, műhely, és megfelelő eszköz hiányában nem hatástalanítható a beszerelt váltózár. Elmondható, hogy a váltózár utcai körülmények között nem iktatható ki.
 2. Érvek a váltózár mellett, de miért kell érvelni? Manapság elektronikus eszközök veszik körül az embert, így könnyen gondolhatnánk, hogy a váltózár a múlté. De mi kell ahhoz, hogy az elektronikus eszközök működjenek? ÁRAM! De ha lemerül az akku, akkor a legritkább esetekben lép csak a helyére valamiféle tartalék-áramforrás, azaz az elektromos védelem hatástalan lesz. A váltózár állandóan véd, mivel nincs másra szükség, minthogy Ön, bezárja. Jótanács: amennyiben elektronikus védelmet is szereltet, úgy azt, független, azaz saját akkumulátoros rendszerrel tegye.
 3. Kivitelezésük esztétikus, semmi zavaró sincs az utastérben, a váltózár nem zavarja, nem befolyásol ja a komfortérzetet.
 4. A Diamond Lock váltózár 2db, az oldalüvegre ragasztható matricával is jelezhető, hogy a tolvaj számára már messziről kiszúrható legyen annak léte. Sokan nem teszik fel a matricát, abból kiindulva, hogy a tolvaj úgyis benéz az autóba és látja. Ez mindenkinek a saját döntése és csak egy a biztos, hogy a váltózárral szerelt autók elvitelével nem szoktak próbálkozni.
 5. Az autó gyári garanciáját nem érinti a Diamond Lock váltózár beszerelése. A beszerelést hozzáértő ember végzi, az autóban semmiféle sérülést sem okozva.
 6. A váltózár ár mindent magába foglal, beszereléssel és további rejtett költségek NÉLKÜL értendő.
 7. Amennyiben elektromos autó védelmében gondolkozik, úgy KATT IDE, hogy megismerhessen egy újszerű védelmi megoldást, a kormányoszlop-zárat.

Tekintse meg árainkat ITT

Tudjon meg többet a váltózárról ITT

A váltózárban lévő zárbetét “nyúzópróbája” ITT

váltózár ár