Váltózár beszerelés. Diamond Lock váltózár, KABA zárbetéttel.

A Diamond Lock váltózár biztonságosságát képviselő KABA zárbetétről Videót + bővebb infó

Mi a váltózár?

A Diamond Lock váltózár minden egyes modellje az adott autóra típusspecifikusan tervezett és kialakított zárszerkezet. Feladata, hogy amennyiben be van zárva, akkor a zár kinyitása nélkül lehetetlenné tegye a váltókar kimozdítását a bezárt állapothoz képest. Ez a kézi váltós autóknál a hátrameneti fokozatot jelenti, míg az automata váltósnál a „P” állást. Összetételében és szerkezetében nincs sok alkatrész felhasználva, de az összetevői, az 5mm-es acél és a Diamond Lock-ban alkalmazott svájci biztonsági zárbetét összessége nagyfokú biztonságot eredményez. A beszerelt váltózár a mérnöki tervezés eredményeként az autó gyári csavarpontjaira illeszkedik. A zárszerkezet védve van a külső és belső behatások ellen. A zárbetét egy úgynevezett zártartó foglalatban helyezkedik el ami meggátolja a hozzáférést. Csak a kulcsnyílása felől hozzáférhető. Ezáltal közvetlen fizikai hatások nem érhetik. A tolvajnak nincs lehetősége gépekkel és berendezésekkel, flex, Stb közvetlenül hozzáférni. A váltózár beszerelés valós megoldás az autólopás ellen és esztétikus megoldás, mert illeszkedik az autó belső teréhez:

Az alábbi képen egy Toyota váltózár látható, de további fotókat is talál ITT.

Váltózár beszerelés után

Érinti az autó garanciáját a váltózár beszerelése?

Egyértelműen kijelenthető, hogy nem érinti az autó garanciáját a váltózár beszerelése. Mindenkinek azt javasoljuk, hogy amennyiben ezzel “fenyegetnék”, kérje írásban, hogy miért veszíti el az autó a garanciát. Általában itt megáll a győzködés. Bővebben ITT.

 

Miért Mi és a Diamond Lock váltózár?

 • A váltózárunkban lévő ACÉLMAGVAS Svájci (KABA) biztonsági zárbetét maximális biztonságot jelent! A beszerelt váltózár a zárbetéten keresztül nem hatástalanítható. 
 • Közvetlenül tőlünk, azaz a Gyártótól vásárol, így kedvező áron jut prémium minőségű váltózárhoz, Budapesten a legjobb áron! A beszerelt váltózár közvetlenül hozzánk, nem pedig egy “külső” partnerhez kerül, ha esetleg problémája adódna.
 • Gyártóként a legapróbb részletekig, a legelsőtől a legutolsó alkatrészig ismerjük a váltózárunkat. ÉRTÜNK hozzá! Váltózár beszerelők és egyben a beszerelt váltózár gyártói is vagyunk. Ki érthetne jobban a Diamond Lock váltózárhoz?
 • Csapatunk 22 éves tapasztalattal rendelkezik. Gyakorlat teszi a mestert, szól a mondás és ez a váltózár beszerelés esetében sincs másként.
 • Szakemberek vagyunk! Minden munkatársunk a feladatkörének megfelelő végzettséggel rendelkezik! Igaz, olyan, hogy váltózár beszerelő szakma nincs, de egy autószerelői, vagy egy autóvillamossági műszerész szakma, adott esetben egy gépészmérnöki diplomával, bőven elegendő ahhoz, hogy Ön megbízhasson bennünk.
 • Váltózárunk használata nagyon kényelmes, a legtöbb esetben csak egy 180°-os fordulat szükséges a nyitáshoz, illetve a záráshoz. A váltózár tervezésekor arra törekszünk, hogy a váltózárnak ne csak a beszerelése, hanem a kezelése is egyszerű legyen. Sőt, sokkal fontosabb a váltózár kezelhetősége, mint a szerelhetősége, mert inkább legyen akár 1 órával is hosszabb, bonyolultabb a váltózár beszerelése, de a zárkiállás olyan helyen legyen, hogy a felhasználó könnyen tudja kezelni.
 • Váltózárunknak nincs kihúzható alkatrésze így is csökkentve a meghibásodás lehetőségét és növelve a komfort érzetet. Csak “stift” nélküli váltózár beszerelésével és gyártásával foglalkozunk.
 • 5 év garancia és a Diamond Locknak a garanciához nincs szűksége időközi átvizsgálásra! Volt, amikor a beszerelést követő 2 éven belül vissza kellett jönni az ügyfélnek egy átvizsgálásra ahhoz, hogy a 3 év további garanciát megkapja, de ezzel a gyakorlattal szakítottunk, mert a beszerelt váltózárral nem voltak gondok, azaz csak egymás idejét “raboltuk” az átvizsgálásokkal.
 • Budapest egyetlen, váltózár-beszerelésre specializálódott szervize vagyunk. Értünk a váltózárhoz! 
 • A váltózár beszerelés minden változatához értünk.

Néhány fotó a szervizünkről.

Váltózár beszerelés Budapest

 

váltózár beszerelés

Váltózár beszerelés Budapest

 

beszerelő műhelyünk

Váltózár beszerelés Budapest

 

Igen, Nem:

 • Minőségi váltózár kerül beszerelésre. IGEN!
 • Amihez nem értünk, azt NEM vállaljuk el.
 • Szakemberekkel, IGEN szakemberekkel dolgozunk (autóvillamossági műszerész, autószerelő, lakatos/hegesztő, gépészmérnök)
 • Olyan termékeket, váltózár, riasztó kínálunk Önnek, amik használata egyszerű és praktikus. IGEN!
 • Csak olyan termékeket kínálunk Önnek, amik mechanikus termékeknél (Pl: váltózár, számítógépzár), az autó gyári pontjaira illeszkednek. IGEN!
 • Rugalmas hétköznapi nyitva tartással várjuk a váltózár beszerelésre. IGEN!
 • Hétvégén „nem szívesen” dolgozunk, mert családos emberek vagyunk. IGEN!
 • Garanciát és számlát adunk. IGEN!
 • Termékeink és szolgáltatásaink nem sértik az autó gyári garanciáját. NEM sértik!
 • Nem térünk el az előre egyeztetett áraktól. NEM térünk el!
 • A legjobb tudásunkat nyújtjuk. IGEN!

A használata.

váltózár esztétikus kivitelben rendkívül egyszerű és kényelmes kezelhetőséget biztosít. A kulcs elfordításával egyetlen mozdulattal oldható a váltózár. A váltókart hátrameneti fokozatban rögzíti (automata sebességváltóval rendelkező gépjárművek esetén parkolóállásban) és megakadályozza az előremeneti fokozatok kapcsolását.

Tekintse meg, mennyire egyszerű a kezelése.

Két kisfilm a beszereléséről, tekintse meg.

 • Honda Jazz  videó ITT
 • Audi Q3 videó ITT

Hol történik a beszerelés, kulcs másolása?

Budapesten több helyszínen is beszerelésre kerülhet a váltózár. A 6. 3. vagy 13. kerületi szervízben, vagy akár Pomázon. Igény esetén helyszíni kiszállással vagy nagyobb távolság esetén partner hálózatunkon keresztül is történhet, de amennyiben lehetséges, csak a végső esetben válassza a kiszállásos váltózár beszerelést, hisz egy szakműhelyben minden olyan “váratlan” helyzetet (Pl: egy megszakadt csavar, anya eltávolítása) meg lehet oldani, amit külső helyszínen nem.

Váltózárhoz kulcsot csak cégünkön keresztül tud másolni. Nincs az országban lehetőség a kulcs másolására, ezért Svájcból rendeljük a másolt kulcsokat. Keresse központi irodánkat. Kulcsmásolás csak a biztonsági kártya ellenében lehetséges. 1-2 hét a másolási idő.

Váltózár kulcs

 

Mennyi idő a váltózár beszerelése?

Fontos szempont, hogy egy beszerelő nem attól lesz jó, ha minél rövidebb idő alatt végez a beszereléssel. A beszerelés leghosszabb mozzanata az autó középső részének a kibontása illetve összerakása. A beszerelés sok tapasztalatot igényel, hogy egy autó megbontása nyom és sérülés nélkül történjen. Ahhoz, hogy mindez megvalósuljon, mindenképp időt kell rá szánni, hogy a beszerelő nyugodtan, körültekintően tudja a munkáját végezni. Normális esetben 2 órával kell számolni egy beszerelésnél. Ez egyes típusoknál növekedhet. Minden szerelést a helyszínen meg lehet várni, végig lehet nézni.

A váltókart hátrameneti fokozatban rögzíti (automata sebességváltóval rendelkező gépjárművek esetén parkolóállásban) és megakadályozza az előremeneti fokozatok kapcsolását. Rejtett, hozzáférhetetlen, autóspecifikus tartókonzolokkal kerül beszerelésre. Képek egy váltózár beszereléséről.

A váltózár a kardánalagútba, a kárpitozás alá beépített mechanikus zárszerkezet. A zár tartókonzolja szakítócsavarokkal van a kocsiszekrényhez rögzítve, ami oldhatatlan kötést eredményez. A Váltózár a váltókart hátrameneti fokozatban rögzíti (automata sebességváltóval rendelkező gépjárművek esetén parkoló állásban) és megakadályozza az előre meneti fokozatok kapcsolását.

A Diamond Lock váltózár alkatrészei úgy kerülnek beszerelésre, hogy nem zavarják az utastér látványát, és nem befolyásolják a gépjármű további berendezéseinek használatát. Leszakadó fejű csavarokkal van rögzítve a gyári pontokon így nem érinti az autó garanciáját. Független az akkumulátor állapotától és a gépjármű további berendezéseinek működésétől.

A Váltózár tartókonzolja (le)szakadó-csavarokkal van a kocsiszekrényhez rögzítve, ami oldhatatlan kötést eredményez. A felhasznált szerkezeti elemek 60 HRC keménységű felületi edzést kapnak a gyártási folyamat során. Az alkalmazott edzett acél tüske 16 milliméteres átmérője rendkívüli merevséget biztosít. 

 

A váltózár gyártási folyamatában kifejezetten ügyelünk arra, hogy a termékeink tökéletesen és precízen legyenek legyártva. A Diamond Lock zár alapszerkezetét vas-alapanyagok, lézerrel vágott felületek, erős falazatú csövek és kötőelemek alkotják. Így biztosítjuk ügyfeleinknek a kiváló minőséget és a nagyfokú biztonságot.

Diamond Lock váltózár

Az edzett acél tokozásban elhelyezett KABA Svájci zárszerkezet világszerte 20 országban szabadalmaztatott zárbetét, amely acél kiszerelésű a legmagasabb biztonsági igény kielégítésére. A zárbetét a következő nemzetközi biztonsági szabványok szerint tesztelt : B 5454, EN 1303 5-ös osztály. A kétoldalas kulcsot szinte lehetetlen másolni, mivel a „kód” a kulcsra nem fúrással, hanem egy speciális marással kerül rá, amely biztosítja a lépcsőzet pontos elkészítését. Marások találhatók a bevezető éleken is; ezek további plusz védelmet biztosítanak az illegális kulcsmásolással szemben. Vizsgázik a KABA zár, videó ITT.

 

A KABA zárról:
Diamond Lock váltózár

A rendszerben 24 edzett acél csap-pár található a zárbetét mindkét oldalában. A letapogatás elleni védelmet a speciálisan tervezett azonos hosszúságú biztonsági csapok biztosítják. Mind a 24 csap-pár négy lépés mélységben variálható. A négy, sugár alakban elhelyezett csapsort tetszőlegesen elhelyezhető és így megszámlálhatatlan variációhoz juthatunk. A maximális biztonságot ugyancsak garantálja, hogy pótkulcsot csak a gyárban, kódkártya ellenében készítenek. Minden egyes Diamond Lock sebességváltó-zár ezzel, a kimagasló biztonsági szinttel rendelkező KABA zárbetéttel rendelkezik. A beszerelése után mindkét kulcsot és a kódkártyát is meg kell kapnia. Ez akkor is így van, ha a zárszerkezetet valamelyik partnerünknél kerül beszerelésre.

Tudjon meg többet rólunk, a cégről ITT.

Váltózár beszerelés. Váltózár. Váltózár beszerelés.

Hívás +36 20 933 7705

 

Védelmi eszközök értékelését találhatja a táblázatban, amit IDE kattintva talál.

Tekintse meg elérhetőségeinket

Tekintse meg a zárbetétet gyártó KABA oldalát

Vásárlói vélemények:

moni bakos
 2 hete
Korrekt szolgàltatàs
Váltózár beszerelés. Svájci, (Kaba) zárbetéttel. (tulajdonos)
2 hete
Megtisztelő véleményét köszönjük!
 
Balázs Hadarics
 20 hete
Szerencsém volt, mert egy megüresedett hely miatt még aznap tudtak fogadni. Köszönöm a precíz munkát, amit végig is… Továbbiak
Váltózár beszerelés. Svájci, (Kaba) zárbetéttel. (tulajdonos)
20 hete
Kedves Balázs! Köszönjük!
 
Zsolt Bartók
 31 hete
Nagyon profi szakemberek, csak ajánlani tudöm a csapatot. (Translated by Google) Very professional professionals, I can only recommend the team.
Váltózár beszerelés. Svájci, (Kaba) zárbetéttel. (tulajdonos)
31 hete
Köszönjük a pozitív értékelést!
 
Károly Nick
 27 hete
Egy új Ford Kugába szereltettem váltózárat. Egy haverom ajánlotta a céget és én is csak ajánlani tudom mindenkinek…. Továbbiak
Váltózár beszerelés. Svájci, (Kaba) zárbetéttel. (tulajdonos)
27 hete
Megtisztelő véleményét köszönjük. Várjuk máskor is!
 
Adri Rucz
2020. máj. 14.
Nagyon korrekt , megbízható cég! Nagyon ügyfélközpontúak, ajánlom őket! (Translated by Google) Very fair, reliable company! They are very customer focused, I recommend them!
Váltózár beszerelés. Svájci, (Kaba) zárbetéttel. (tulajdonos)
 
51 hete
Köszönjük! Megtisztelve érezzük magunkat,
Balázs Litauszki
2019. aug. 29.
12 éve szereltek be az autómba váltózárat és imot. Soha semmi probléma nem volt vele. Most is csak egy potkulcs kellett… Továbbiak
Váltózár beszerelés. Svájci, (Kaba) zárbetéttel. (tulajdonos)
2019. szept. 24.
Köszönjük!