Kulccsal, vagy kézzel zárjam a váltózárat?

A váltózár kezelése nem bonyolult folyamat.

Volt a piacon olyan váltózár, mely bezárásához nem kellett kulcs, viszont a kinyitásához igen. Mi nem fejlesztünk ilyen megoldásokat csak olyat, aminél a kulcs szükséges mind a bezáráshoz, mind a kinyitáshoz. A váltózár kezelése nem a kényelemről kell hogy szóljon. Tervezőink a VÉLETLENSZERŰ bezárás lehetőségét kerülik el azzal, hogy olyan váltózár készül, amit csak a kulcs segítségével lehet bezárni. Így elkerülhető az, hogy egy rutinból bekövetkező zárás akkor is megtörténhessen, amikor valami oknál fogva nincs nálunk a kulcs, vagy egyáltalán nincs is kulcsunk, mert:

  • nemrég elhagytuk de elfelejtettük
  • használtan vettük az autót és egyáltalán nem kaptunk a váltózárhoz kulcsot… Stb

Nem mondom, hogy gyakori kérés, de előfordulnak olyan telefonhívásaink, hogy hogyan nyitható ki a váltózár, ha nincs kulcsom hozzá? Mindig megkérdezzük, hogy mi történt, és a legkülönbözőbb válaszok érkeznek, amiből itt egy példa:

  • most vettem a kocsit, leadtam a mosóba és mondtam, hogy egy óra múlva jövök. A srácok elkészültek, kiálltak a parkolóba és a kulcs nélkül zárható váltózár bezárásra került, csak azt nem tudták, hogy én, nem kaptam hozzá kulcsot.

Elektromos autók védelméről IDE KATTINTVA talál több infót.

Megnézné, ahogy “vizsgázik” a KABA zár? Video ITT.

Váltózárunkra 5 év gyártói garanciát adunk! 

Hívás +36 20 933 7705

Váltózár. Váltózár beszerelés.

KABA zárbetét

Szolgáltatásaink