Kulccsal, vagy kézzel zárjam a váltózárat?

A váltózár kezelése nem bonyolult folyamat.

Volt a piacon olyan váltózár, mely bezárásához nem kellett kulcs, viszont a kinyitásához igen. Mi nem fejlesztünk ilyen megoldásokat csak olyat, aminél a kulcs szükséges mind a bezáráshoz, mind a kinyitáshoz. A váltózár kezelése nem a kényelemről kell hogy szóljon. Tervezőink a VÉLETLENSZERŰ bezárás lehetőségét kerülik el azzal, hogy olyan váltózárat terveznek, amit csak a kulcs segítségével lehet bezárni. Így elkerülhető az, hogy egy rutinból bekövetkező zárás akkor is megtörténhessen, amikor valami oknál fogva nincs nálunk a kulcs, vagy egyáltalán nincs is kulcsunk, mert:

  • nemrég elhagytuk de elfelejtettük
  • használtan vettük az autót és egyáltalán nem kaptunk a váltózárhoz kulcsot… Stb

Tudjon meg többet rólunk, IDE KATTINTVA.

Elektromos autók védelméről IDE KATTINTVA talál több infót.

Megnézné, ahogy “vizsgázik” a KABA zár? Video ITT.

Váltózárainkra 10 év gyártói garanciát adunk! 

Nem mondom, hogy gyakori kérés, de előfordulnak olyan telefonhívásaink, hogy hogyan tudnám kinyitni a váltózárat, mert nincs kulcsom hozzá? Mindig megkérdezzük, hogy mi történt, és a legkülönbözőbb válaszok érkeznek, amiből itt egy példa:

  • most vettem a kocsit, leadtam a mosóba és mondtam, hogy egy óra múlva jövök. A srácok elkészültek, kiálltak a parkolóba és ha már van, bezárták a kulcs nélkül zárható váltózárat. Igen, csak én nem kaptam hozzá kulcsot.

 

váltózár kezelése KABA zárbetéttel

KABA zárbetét