Váltózár + OBD blokk + Gravírozás

A váltózár beszerelés mellett mechanikus, elektronikus és az autó megjelölésére alkalmas termékekkel is dolgozunk, budapesti szervizünkben. Így egy kombinált védelmi csomagot is van lehetősége választani.

Íme egy példa.

  1. A Váltózár beszerelés jelenleg 72.000 Ft, amivel egy mechanikus védelmet kap. Az ODB blokkolás jelenleg 5.000 Ft a váltózár mellé, ezért ha kéri, máris dupla védelmet kap, mindössze 77.000 Ft-os áron. KATT IDE az ODB-ről több infóért. Váltózár OBD blokkolás egy jó védelmi összetétel.
  2. Az Üvegfelületek jelölése most jelentős kedvezménnyel érhető el, 5.000 Ft a váltózár beszerelés mellé. Ez egy nagyon jó kiegészítő, figyelmeztető jelzés a tolvaj számára.  KATT IDE a jelölésről több infóért.

Tehát, ha a váltózár mellé kéri az OBD blokkolást és még 5.000 Ft-ot szán a jelölésre, akkor mindössze 82.000 forintjába kerül egy mechanikus védelem, egy elektronikus védelem és egy ezekre figyelmeztető jelzés. Miért hagyná ki? Gondolja át, ha ellopnák az autóját ezt az összeget már az első lépésekre ráköltené (ügyintézés, elpazarolt szabadság, autóbérlés, az autóban hagyott tárgyak, iratok pótlása). A döntés Önnél van, döntsön úgy, hogy később ne bánja meg!

Mitől jó a kombinált védelem? Pl: Váltózár OBD blokkolás

  • Aki az elektronikához, például az autóriasztóhoz ért, az nagy valószínűséggel a mechanikus berendezésekhez, azaz a váltózárhoz nem. Ez fordítva is igaz, aki a váltózárhoz ért, az nagy valószínűséggel az elektronikai berendezésekhez nem. Így szinte biztosra vehető, hogy a két beépített védelmi eszköz közül az egyik kifog a tolvajon. De ha még azelőtt, hogy belekezd az autó feltörésébe, meglátják az üvegfelületek jelölését, akkor szinte biztos, hogy meg sem kísérlik a lopást, hisz sejthető, hogy más védelem is van az autóban, mert ezt a jelölést önmagában nem, csak valamilyen biztonsági eszköz beszerelése mellé végzik el.

Elektromos autók védelméről IDE KATTINTVA talál több infót.

  • A Diamond Lock váltózár beszerelés valós megoldást jelent az autólopás ellen. A minden termékben alkalmazott svájci biztonsági zárbetét  (KABA) 24 db edzett acélcsappal véd a feltörés ellen. Nagy biztonsággal állítható, hogy a váltózár láttán bele sem kezdenek az autó ellopásába, így akár egy CASCO önrésze is megspórolható, a sok bosszúságról, ami egy feltörési kísérletből származhatna, már ne is beszéljünk. Válassza gépkocsija biztonsága érdekében Diamond Lock váltózárunkat. Felszerelt budapesti szervizünkben várjuk 22 év tapasztalatával.

Hívás +36 20 933 7705

Megnézné, ahogy “vizsgázik” a KABA zár? Video ITT.

Váltózár beszerelés.

Váltózár beszerelése után. Esztétikus és biztonságos.

Váltózár OBD blokkolás

OBD csatlakozó

Gravírozás

Szolgáltatásaink