Váltózár, vagy elektronikus védelem?

Mivel védekezzek az autólopás ellen, váltózárral, vagy legyen egy elektronikus megoldás? Amennyiben lehetséges, akkor mindkettő. Mi váltózárat és riasztót is szerelünk. Látom, hogy a mechanikus és az elektromos szakember között mi a különbség. Más-más eszköztárral gondolkoznak a cél megvalósítása érdekében. Szinte biztos, hogy aki a számítógépével indul el autót lopni, ott fennakadás lesz a váltózárral és ez fordítva is igaz. Aki nagykalapáccsal és flex-szel indul el autót lopni, ott az elektronikai védelem lesz a probléma.

Fontos! önmagában is valós megoldást jelent egy váltózár beszereltetése, vagy egy autóriasztó az autólopás ellen, de kombinálva mindenképp magasabb védelmi szintet biztosítanak. Minden, szakszerűen beépített védelem megnehezíti a tolvaj dolgát.

Tudjon meg többet rólunk, IDE KATTINTVA.

Honda Jazz beszerelésről videót IDE KATTINTVA talál.

Audi Q3 beszerelésről videót IDE KATTINTVA talál.

Elektromos autók védelméről IDE KATTINTVA talál több infót.

Megnézné, ahogy “vizsgázik” a KABA zár? Video ITT.

Váltózárainkra 10 év gyártói garanciát adunk!

Nem kell azt gondolni, hogy csak a kombinált védelmek jelentenek valós megoldást az autólopás ellen, de sok-sok ügyféllel találkozunk, akik más-más hozzáállással kezelik az autólopás elleni védekezést. Van, aki azt mondja, hogy legyen benne valami, ami mondjuk már a feltörés előtt is látható a tolvaj számára és választ egy váltózárat. Van, aki ezzel ellentétben a “láthatatlanabb” megoldásokban, például az elektronikai védelmekben bízik. Azonban van egy olyan réteg, aki már áldozata volt az autólopásnak és szeretne teljesen biztosra menni a védekezésben. Ilyenkor adjuk azt a jó tanácsot, hogy ha már több védelmi megoldásban, eszközben gondolkoznak, akkor azok legyenek eltérőek. Ne legyen két elektronikus, vagy két mechanikus.