Váltózár, vagy elektronikus védelem?

Mivel védekezzek az autólopás ellen, váltózárral, vagy legyen egy elektronikus megoldás?

Amennyiben lehetséges, akkor mindkettő. Mi váltózár és riasztó beszereléssel is foglalkozunk. Látom, hogy a mechanikus és az elektromos szakember között mi a különbség. Más-más eszköztárral gondolkoznak a cél megvalósítása érdekében. Szinte biztos, hogy aki a számítógépével indul el autót lopni, ott fennakadás lesz a váltózárral és ez fordítva is igaz. Aki nagykalapáccsal és flex-szel indul el autót lopni, ott az elektronikai védelem lesz a probléma.

Fontos! önmagában is valós megoldást jelent egy váltózár beszerelése, vagy egy autóriasztó az autólopás ellen, de kombinálva mindenképp magasabb védelmi szintet biztosítanak. Minden, szakszerűen beépített védelem megnehezíti a tolvaj dolgát.

Honda Jazz váltózár beszerelésről videót IDE KATTINTVA talál.

Elektromos autók védelméről IDE KATTINTVA talál több infót.

Megnézné, ahogy “vizsgázik” a KABA zár? Video ITT.

Váltózárunkra 5 év gyártói garanciát adunk!

Nem kell azt gondolni, hogy csak a kombinált védelmek jelentenek valós megoldást az autólopás ellen, de sok-sok ügyféllel találkozunk, akik más-más hozzáállással kezelik az autólopás elleni védekezést. Van, aki azt mondja, hogy legyen benne valami, ami mondjuk már a feltörés előtt is látható a tolvaj számára és azt mondja, kerüljön beépítésre egy váltózár. Van, aki ezzel ellentétben a „láthatatlanabb” megoldásokban, például az elektronikai védelmekben bízik. Azonban van egy olyan réteg, aki már áldozata volt az autólopásnak és szeretne teljesen biztosra menni a védekezésben. Ilyenkor adjuk azt a jó tanácsot, hogy ha már több védelmi megoldásban, eszközben gondolkoznak, akkor azok legyenek eltérők egymástól. Ne legyen két elektronikus, vagy két mechanikus védelmi megoldás.

Hívás +36 20 933 7705

Állandó harc…

Váltózár

Váltózár.

Szolgáltatásaink