Nincs időm, csak a lényeget.

Az első és legfontosabb: Hívhat bármikor, ha kérdése van.

Varga Péter

Hívás +36 20 933 7705

A váltózárról.

 

A váltózár feladata:

A váltózárról a legfontosabb tudnivaló az, hogy hátrameneti, vagy automata autóknál parkoló állásban rögzíti a váltót, így téve önerőből lophatatlanná az autót. A váltózár valós megoldás az autólopás ellen. 

A védelem lényege?

A váltózár egy mechanikus gépjárművédelmi eszköz. Nem lehet egy közelben parkoló autóból számítógéppel kinyitni. Nincs, azaz nem szükséges áramellátás a működéséhez, így nincs mit meghekkelni. A tolvajnak olyan eszközöket, eljárásokat kell alkalmaznia a hatástalanítási kísérlethez, amik egyáltalán NEM parkoló, vagy mélygarázs barátok és talán ez a legfontosabb információ a váltózárról, hisz az autóban kalapáló, fúró, faragó ember szándéka nem kétséges és a hatalmas „hangkeltéssel” jelentős mértékben felhívná magára a figyelmet. A váltózár, az oldalüvegen keresztül is látható, ezért a váltózárral védett autók eltulajdonításába bele sem kezdenek a tolvajok. 

A váltózár fő elemei:

Két lényegi összetevője van. Az egyik a vasszerkezet, a másik pedig a zárbetét. 5 mm-es acélt használunk zárunk alapjaként, így erről nem nagyon kell senkit külön meggyőzni, hogy el tudja látni a dolgát. A másik fő elem és egyben a váltózár támadható része, a zárbetét. Mi gyártóként bármilyen zárbetét befogadására tervezhettük volna a termékünket, de mivel biztonsági eszközről van szó, NEM alkudtunk meg. Minden Diamond Lock váltózár, a svájci, (KABA) 24 db edzett acélcsappal ellátott biztonsági zárbetét által garantált maximális biztonságot nyújtja és:

  •  savas eljárással nem hatástalanítható
  • a fúrásnak maximálisan ellenáll
  • fagyasztással sem hatástalanítható
  • ellenáll a zárfésűnek

Szakértelem:

A termék gyártói vagyunk. A Diamond Lock váltózár minden alkatrészét ismerjük. A Cég 22 éve alakult. Bízhat bennünk, értünk a váltózárhoz. Bővebben ITT.

Garancia:

Váltózárunk 5 év garanciával rendelkezik! A garanciát elsőkézből, a gyártótól kapja.

A garancia tekintetében mindig tájékozódjon. Több cég is hirdet 10 év garanciával olyan termékeket, amelyekre azok magyarországi forgalmazója, a saját Weboldalán feltüntetve is kevesebbet vállal. Mindig járjon utána, hogy valójában mennyi és ki által biztosított garanciát kap a termékre. 

Ár:

Gyártóként nincsenek szállítási és viszonteladói költségeink, így annak ellenére, hogy egy kimagasló minőségű, ebből adódóan magas árszintű zárbetétet használunk, mégis a legolcsóbb árakat tudjuk Önnek biztosítani.

Konkurencia:

A szó, szoros értelmezését nézve nincs, mert más magyarországi gyártó nem létezik. Budapest egyetlen, váltózár-beszerelésre specializálódott szervize vagyunk. Értünk a váltózárhoz!

Természetesen vannak váltózárral foglalkozó Cégek, de Ők egyszemélyes vállalkozások, akik nem tartanak fenn saját műhelyt hanem csak az adott beszerelés idejére bérelnek helyet, az interneten sajátjukként feltüntetett sok-sok szerviz valamelyikében.

Mondják, de NEM igaz.

A váltózár kulcsai könnyen másolhatók. Ez, a Diamond Lock váltózár esetében nem igaz. A zárbetétet gyártó svájci KABA, a másolásra alkalmas berendezést nem teszi elérhetővé a kulcsmásolással foglalkozó Cégek számára. Kulcsot másolni csak a Cég központján illetve rajtunk keresztül lehet, a meglévő kódkártya segítségével. 

Melyik autót lopják?

Bármelyiket! Manapság az autókat alkatrésznek viszik, ebből adódóan bármi szóba jöhet. Természetesen minél több autó van forgalomba egy adott modellből, annál nagyobb az alkatrészigény is. Az Interneten szinte minden autóhoz mindenféle alkatrészt lehet kapni…vajon honnan? (tisztelet a kivételnek!)

A lophatatlan autó.

Nincs, de olyan, amibe nem érdemes belekezdeni, olyan van. A legnagyobb páncélszekrényt is ki lehet nyitni, ha elegendő idő, megfelelő körülmény, megfelelő eszköz és kellő akarat van hozzá. Ezért nehéz elképzelni, hogy egy megfelelően és láthatóan védett autónak kezd neki a tolvaj ÚGY, hogy egy-két utcányira talál egy ugyanolyan, DE védelem nélkülit. Miért kockáztatna, miért a nehezebb utat választaná? A védett és a nem védett autóból származó alkatrészt ugyanannyiért tudja eladni. A tolvajnak egy számít, a legkisebb kockázattal „dolgozni”.

Fizethetek bankkártyával?

Igen, természetesen fizethet bankkártyával is.

Kiszállásos váltózár szerelést is vállalnak?

Igen, amennyiben kapacitásunk engedi, úgy Budapest területén belül IGEN.

Váltózár/Gyári garancia

A diamond Lock váltózár az autó gyári rögzítési pontjaira van beszerelve. A váltózárról tudni kell, hogy NEM befolyásolja a gyári garanciát.

Megvárható a beszerelés?

Igen, megvárható, vagy a szerelés idejére egy Peugeot 206-os, 2 személyes csereautót tudunk adni. Amennyiben élne a lehetőséggel, akkor mindenképpen jelezze a váltózár beszerelésének egyeztetésekor.

A beszereléshez szükséges adatok:

  • az autó típusa
  • évjárata (amennyiben „ráncfelvarrás”, vagy teljes modellfrissítés volt az adott évben, akkor tisztázni kell, hogy pontosan melyik változatról van szó)
  • sebességfokozatok száma
  • a hátramenet elhelyezkedése
  • főoldalunk legalján talál ajánlatkérő alkalmazást, így pillanatok alatt elvégezheti azt

 

Érdemes az üveggravírozásra költeni?

Igen, mert ezt a szolgáltatást az esetek túlnyomó részében CSAK más védelmi berendezés beszerelése mellett végzik el. Cégünk kizárólag váltózár beszerelése, vagy autóriasztó beszerelése mellett gravíroz. Azaz pluszban arra figyelmezteti a tolvajt, hogy más védelemmel is el van látva az autó. Másrészt a jelölt alkatrészek miatt értéktelenebb az autó a tolvaj számára. Arról nem is beszélve, hogy az üveggravírozás ára most bekerült az akciós szolgáltatások közé, azaz az ár/érték aránya is verhetetlen.

 

Mit tegyek, ha nem tudok dönteni?

Keressen minket bizalommal! Írni bárki bármit tud és sok ember egész biztosan csalódott már szakemberben, legyen az a hozzáértése, vagy akár a beszerelt terméke. Ezért fontoljon meg egy személyes látogatást szervizünkbe. Megbizonyosodhat arról, hogy valós, működő Cég vagyunk. Megismerhet bennünket és személyesen mutatjuk meg termékeinket, hogy „testközelből” láthassa azokat. Felteheti azon kérdéseit, melyek a termék, vagy annak beszerelésével kapcsolatosan pontosításra várnak. Demótermékeinken valósághűen próbálhatja ki az eszközök működését. De minket az sem zavar, ha esetleg egy váltózár beszerelését akarja végignézni, hogy személyesen tapasztalhassa meg azt a folyamatot, aminek részleteit addig nem ismerve, félelmei voltak attól, hogy Pl: „tönkreteszik” az autó belterét, vagy indokolatlanul nagymértékben szétbontják az autót a váltózár beszereléséhez. Jöjjön, szeretettel várjuk! 

 

Minősítések

Minősítések

tömör info a váltózárról

Váltózár beszerelés Budapest

váltózár beszerelés

 

Megtisztelő figyelmét köszönjük!

A Diamond Lock csapata.

Hívás +36 20 933 7705

 

váltózár beszerelés minden változatához értünk.

Amennyiben mégis több információra vágyik, azaz nem kapott minden kérdésre választ az információ a váltózárról fejezetünkben, akkor KATT IDE

Néhány gondolat a mechanikus védelmi megoldásokról ITT, melyek némelyike már szinte történelem.

Ha megnézné ahogy „nyúzzák” a Diamond Lock váltózárat, akkor KATT IDE

Szolgáltatásaink