Egy hangsugárzós, nagyfeszültségű nyestriasztó

Beépítve, bruttó 69.900Ft-tól 

– Tápfeszültség: 12-15V
– Áramfelvétel: <5mA
– Automatikus kikapcsolás: 11,5V (+-5%)
– Kimenőfeszültség: ~2-300V
– Ultrahang frekvencia: ~22kHz (+-10%)
– Hangnyomásszint: max. ~100dB (+-20%)
– Lesugárzási szög: ~160°
– Hőmérséklettartomány: -40-+80°C
– Nagyfeszültségű kábel hossza: 4 méter
– Érintkezők száma: 6 db
– Érintkező mérete: 62×42 mm
– Védettség: IP65

Nyestriasztó

Egy hangsugárzós nagyfeszültségű nyestriasztó

Drasztikusnak tűnő megoldás a nagyfeszültségű védelem egy plusz hangsugárzó alkalmazásával együtt, de ne gondoljunk semmi szörnyűségre, nem bántjuk, nem ütjük agyon a nyestet. A mi szándékunk mindössze az elriasztás. Ezt a megoldást az állattenyésztésben nagyon régóta használják, közismert elnevezése a villanypásztor. Ugye nem is gondolta volna, hisz nagyon másként néz ki, de a működési elve megegyezik a villanypásztoréval. A jármű motorterében célzottan azokra a helyekre, ahol a nyest bejuthat vagy előfordulhat, kis fémlapokat szerelünk. Ez minden autónál más és más helyet jelenthet. Lehet, hogy ugyanolyan típusnál is más helyre kerül, mert az egyikben például egy riasztó, vagy egy sziréna már blokkolja az amúgy bejutásra alkalmas teret. A fémlapokon 2-300 Voltos feszültségimpulzusok jelennek meg, de fontos hangsúlyozni, hogy minimális áramerősséggel. A kéretlen látogató a fémlaphoz érve kellemetlen áramütést tapasztal. Az áramütés, csak és kizárólag elriasztás, a feszültség és áramérték nem okoz élettani következményt!
Természetesen ez a modul is rendelkezik előjelzéssel, ugyan úgy, mint társai, a nyest és egyéb kisállatok számára kellemetlen, de az ember számára nem hallható frekvencián sípol.

Az M176-os nyestriasztó akkumulátorkímélő megoldással van ellátva. Ha a jármű akkumulátorának feszültsége 11,5V alá esik, a modul automatikusan kikapcsol.

Ennél a megoldásnál is ajánljuk a nyestriasztó spray használatát azokra a helyekre, ahol a nyest bejuthat az autó motorterébe, vagy szagmintát hagyhat a járművön.

Hívás +36 20 933 7705

Tekintse meg további termékeink árait is. Tudjon meg többet a Diamond Lock váltózárról, a GT Autóriasztóról és a forradalmian új gépjárművédelmi megoldásról, a Diamond Block kormányoszlop-zárról.

Szolgáltatásaink