Jó munkához megbízható Cég kell.

Legyen az a vagyonvédelemnek bármelyik ága, a hatásos védelmi szint eléréséhez két fontos „dolog” kell. Az egyik a tárgyi eszköz, azaz maga a termék. Ennek megbízhatónak, bizonyítottnak, megfelelő referenciákkal rendelkezőnek kell lennie. A másik a személyi feltétel. Precíz, lelkiismeretes szakemberre, megbízható, lehetőleg „egy kis” múltra visszatekintő Cégre van szükség. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy sajnos egyik sem ér semmit a másik nélkül.

A Sky Info Kft-nél mindkét kritérium teljesül, így nyugodtan ránk bízhatja autóját. Valós, telephellyel és saját szervizzel rendelkező vállalkozás vagyunk, mely immár 22 éve működik. Azért fontos kihangsúlyozni a „valós” szót, mert manapság nem ritka, hogy egyes szerelők, százezer forintos beruházással, ami az alap-szerszámok megvételét jelenti, önálló szerviz és mindennemű háttér nélkül úgy hirdetik magukat 10-20 műhellyel rendelkező vállalkozásként, hogy az szimpla HAZUGSÁG. „Lebeszélik” egy-egy műhellyel, hogy pár ezer forintért adjanak Nekik helyet, ha majd megjelennek váltózár beszerelésre érkező ügyféllel addig, amíg a váltózár beszerelésre kerül. Így minden nagyon egyszerűnek és kényelmesnek tűnik, hisz a 10-20 sajátként feltüntetett szerviz közül az egyik biztosan nagyon közel esik Önhöz és Ön dönt…Dönt, mert azt gondolja, hogy „úristen” mekkora Cég lehet az aki ennyi szervizzel rendelkezik, EZ KELL NEKEM! A helyzet felismerése akkor jön, amikor Ön odamegy a váltózár beszerelő „15 műhelyének egyikébe”, ahol persze „épp nincs” hely a munkához, majd megindul a félrebeszélés.

… nem végeztünk az előző autóval, ma nagyon sűrű, ma minden összejött, DE NE AGGÓDJON, megcsináljuk a kapu előtt

… észreveszi, hogy egyáltalán nem „otthonosan”, hanem kifejezetten alárendelten mozog a szerelő az adott helyen (ami ugye az Övé…!)

… a számlát, (ha kap egyáltalán), nem a Cég gépén írja… azaz szemmel láthatóan „nem otthon” van.

Ha Ön még ekkor sem kapcsol, akkor beszerelésre kerülhet Pl,: egy váltózár egy olyan ember közreműködésével, akinek a valós fizikai fellelhetőségéről fogalma sincs. Ennek akkor lesz jelentősége, amikor esetleg bárminemű gondja lenne a termékkel, vagy a beszereléssel. Legyen megfontolt.

A váltózár beszerelés, a riasztó telepítése és legfőként a kormányoszlop-zár beszerelése felelősségteljes munkát és hozzáállást igényel. Cégünk a Diamond Lock váltózár és a Diamond Block kormányoszlop-zár gyártója, valamint a GT A utóriasztók kizárólagos magyarországi képviselete. Telephellyel, műhellyel és szakemberekkel rendelkezünk. Bízhat Bennünk!,

A legfontosabb, hogy amennyiben kérdése lenne, hívjon bizalommal.

Varga Péter Hívás +36 20 933 7705

Váltózár beszerelés Budapest

váltózár beszerelés

Váltózár beszerelés Budapest

beszerelő műhelyünk

Váltózár beszerelés Budapest

váltózár

Tudjon meg rólunk többet, IDE KATTINTVA.

Amennyiben elektromos autó védelmében gondolkozik, úgy KATT IDE, hogy megismerhessen egy újszerű védelmi megoldást, a kormányoszlop-zárat.

 

 

Szolgáltatásaink