Nyestriasztó spray

Beépítve, bruttó 8.900Ft-tól 

Nyestriasztó spray:

– Az egészségre ártalmatlan (szembe ne kerüljön)
– Korrózió védelmi anyagokat tartalmaz, nem károsítja az autó alkatrészeit
– Kiszerelés: 300 ml/palack
– Hatástartósság: 3 hónap (viszont ezt, a környezeti hatások nagymértékben befolyásolják)
– Védelem: PB hajtógázas termék, csak hideg motorra fújható! Használat közben tilos a nyílt láng használata és a dohányzás. Különös figyelemmel tartsa be a munkavédelmi előírásokat.

nyestriasztó

Nyestriasztó spray:

Ha már járt nyest az autóban, akkor először semlegesíteni kell a látogató szagát, amire a nyestriasztó spray megfelelő megoldás. Az aerosollal alaposan ki kell fújni a jármű motorterét, a védeni kívánt szerkezeti elemeket. A hatóanyag rendkívül kellemetlen íz- és illatanyag bevonatot képez a kezelt felületen. A hatástartósság 3 hónap, de ezen idő alatt tökéletes védelmet biztosít. Amennyiben elektronikus védelem nélkül csak kémiai védelmet alkalmaz, 3 havonként a kezelést meg kell ismételni. Magas páratartalom, erősen poros környezet esetén sajnos gyakoribb alkalmazás szükséges. A nyestriasztó spray hatóanyaga a kezelt felületen száradás után színtelen bevonatot képez. Összetevőinek nincs semmiféle anyagkárosító hatása, a gépjármű alkatrészeire semleges, korróziógátló adalékot is tartalmaz. Ne feledjük, hogy vannak ettől eltérő megoldások is, amelyek folyamatos védelmet nyújtanak a gépjárművünknek a hívatlan látogatók ellen. Amennyiben lehetősége engedi és olyan területen parkol/lakik, ahol a nyest előfordul, akkor mindenképpen szereltessen be egy elektromosan működő nyestriasztót.

Amennyiben szabad szemmel jól érzékelhetően van már látható nyoma a látogatónak, akkor érdemes egy rövid átvizsgálásra szerelőhöz vinni az autót. Természetesen az átvizsgálásig a nyestriasztó spray alkalmazása kerülendő, hogy az átvizsgálást végző személyt ne korlátozza a munkában, láthatóságban. Az átvizsgálásra azért szükséges, hogy szakember tudjon véleményt alkotni arról, hogy valamelyik vezetéket, vagy cső nincs-e a rágcsálás miatt az utolsó stádiumban. Ez fontos, hisz az is előfordulhat és ami előfordulhat az elő is szokott, hogy a nyest által megrágcsált vezeték az autó használata közben fog teljesen elszakadni, ami az út folytatását teszi lehetetlenné.

Tekintse meg további termékeink árait is és tudjon meg többet a Diamond Lock váltózárról, illetve ha van ideje, akkor tekintse meg a videót, amiben a váltózárunkban lévő KABA zárbetétet nyúzzák.

Hívás +36 20 933 7705

Gondolja meg, hogy ha már rászánta az időt a váltózár, a riasztó, vagy a kormányoszlop-zár beszerelésre, akkor az a kis plusz idő, amit a nyestriasztó spray felvitele jelent nem igazán bír nagy jelentőséggel és egyszerre túllehet mindkét műveleten.

Köszönjük megtisztelő figyelmét! A Diamond Lock csapata.

Szolgáltatásaink