Váltózár, riasztó és az autó gyári garanciája !?

A Váltózár garanciája esetünkben végtelenül egyszerű. A Diamond Lock váltózár gyártójaként a garanciát közvetlenül tőlünk azaz a gyártótól kapja. Így megnyugodhat, hogy ha esetleg bárminemű problémája adódna, akkor nem kell egy hosszú ügyintézői labirintuson átverekednie magát. 5 év Gyártói garanciát adunk a váltózárunkra.

A váltózár garanciája mindennemű időszakos átvizsgálástól mentes, azaz nem kell az 5 év alatt egyszersem visszajönni kötelező átvizsgálásra.

Alapvetően hibamentesen működik a Diamond Lock váltózár az idő végezetéig, de lehetnek olyan esetek, amik miatt hozzá kell nyúlni. Ez lehet egy karambol miatti váltókulissza, vagy váltó bowden csere. Ezekben az esetekben is készséggel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

váltózár garanciája

Sokáig nem gondoltam volna, hogy ebben a témában az előzőekben említetteken kívül bármit is írni kellene még, de ismét kezd utat törni az újautó értékesítésben egy rég elfeledettnek gondolt módszer, amivel az ügyfelet arra késztetik, hogy mindennemű kiegészítőt ott, már az autószalonban beszereltessen. Egyszerű indokkal állnak elő, ami nem más, minthogy az autó elveszíti a garanciáját, ha máshol, más szervizben is hozzányúlnak. Ezért nem lehet kikerülni a támát.

A rövid válasz arra a kérdésre, hogy érinti, vagy nem az autó gyári garanciáját az utólagosan beépített váltózár és autóriasztó: NEM ÉRINTI !

… de egy kicsit bővebben. Sok ügyfelünk jelzi, hogy egyes autókereskedések extra megkötésekkel bírnak az ügyfelek által utólagosan beszereltetett eszközökkel kapcsolatosa. Képesek olyan anomáliákat teremteni, hogy ugyanannak a terméknek a beszerelése nem érinti az autó garanciáját akkor, ha Ők szerelik be, míg akkor igen, ha azt máshol végzik el. Sajnos nagyot változott az értékesítői kör az utóbbi években és egyáltalán nem ritka, hogy a tudatlanság hatalmas szorgalommal párosul. Sok esetben egyetlen autós szakmához sincs még csak érintőlegesen sem közük, a fluktuációik szerint pedig sok esetben még egy-egy márkába sincs idejük betanulni. Cserébe igazi értékesítők! Jó megjelenés, határozottság, kezdeményező készség, jó kommunikációs készség és a számok PONTOS ismerete. A beépítendő termékekkel kapcsolatos szakmai ismeretek, jogszabályi hátterek ismerete NULLA. 

Legutóbbi sztori, hogy egy ügyfelünk az autó megrendelésekor „elszólta” magát, hogy a váltózár és a riasztó máshol lesz beszereltetve. Válasz: akkor megszűnik az autó gyári garanciája. Az esetet megosztva Velünk egyetlen tanáccsal tudtuk csak ellátni, mégpedig azzal, hogy ezt kérje írásba a kereskedéstől. Természetesen leírni nem akarta senki, így ennyiben is maradt a dolog… 

Ennyi idő távlatából nem ártana tisztában lenni a gépkocsi-értékesítéssel foglalkozó kollégáknak, olyanokkal, mint: „E” minősítés, CE tanúsítvány, szabványok, EU csoportmentességi törvény (461/2010 EU), 5/90 KÖHÉM rendelet, 6/90 KÖHÉM rendelet, vagy pusztán annyival, hogy amiről fogalma sincs, abban minimum nem foglal állást.

Javaslom mindenkinek, hogy amennyiben ilyen helyzetbe kerül, ragaszkodjon hozzá, hogy a „miérteket” mindenképp foglalják írásba.

A legfontosabb, hogy amennyiben kérdése lenne, hívjon bizalommal.

Varga Péter Hívás +36 20 933 7705

 

Minősítések

Minősítések

Váltózár beszerelés Budapest

beszerelő műhelyünk

Váltózár beszerelés Budapest

váltózár beszerelés

Köszönöm, hogy végig olvasta.

Amennyiben elektromos autó védelmében gondolkozik, úgy KATT IDE, hogy megismerhessen egy újszerű védelmi megoldást, a kormányoszlop-zárat.

 

Szolgáltatásaink