Defend Lock váltózár

Tisztelt Defend Lock tulajdonos.

Sajnálattal tájékoztatjuk, hogy a Defend Lock jogutód nélkül megszűnt. Ebből eredően csak a már beépített és meghibásodott Defend Lock váltózár kiszerelését vállaljuk. Van lehetőség új váltózárral ellátni a gépjárművét, Cégünk a Diamond Lock váltózár beszerelésével foglalkozik. Ki és beszerelésre kiszállást is vállalunk Budapest területén. Azaz ne aggódjon, nem kell váltózár nélkül maradni az autójának. Váltózárunk nagy biztonsági szintet tudhat magáénak. Számos beszerelő partnerünk és a sok-sok év alatt kiszolgált ügyfél használja termékeinket nagy megelégedéssel. Az autószalonk tekintetében is számos helyen található meg a Diamond Lock váltózár, az új autókhoz ajánlott vagyonvédelmi termékként. Garanciánk kimagasló, minden időszakos átvizsgálás nélkül 5 év garancia vonatkozik termékeinkre. A garancia tekintetében további jó hír az, hogy azt tőlünk, azaz közvetlenül a gyártótól kapja, így abban az esetben, ha problémája lenne, azt elsőkézből orvosoljuk. A beszerelés megvárható és természetesen a bankkártyás fizetés sem jelent problémát. Nem csak a törvényi kötelezettségnek tettünk eleget, hanem már évek óta lehetőség van erre a fizetési módra, az ügyfeleink nagy megelégedésére. Sok látnivaló nincs a környéken, de egy csereautó segítségével, amit a beszerelés idejére tudunk biztosítani (előre egyeztetéssel), akár a napi dolgait is intézheti a beszerelés ideje alatt.

– „CSAK” a Váltózár kiiktatása 35.000 Ft

– Amennyiben a kiiktatott váltózár helyett egy új Diamond Lock váltózár beépítését is kéri, akkor az ár összesen 77.000 Ft, azaz a kiszerelésre mindösszesen 5.000 Ft-ot számolunk fel. 

Amennyiben a Defend Lock váltózár helyett beszerelendő Diamond Lock váltózár nyúzópróbájára lenne kíváncsi, akkor kattintson IDE.

Tudjon meg többet rólunk ITT

Hívás +36 20 933 7705