Ülésfűtés

Ülésfűtés

CSH 1 – Kitűnő minőségű gyári üléshuzat alá építhető, univerzális karbonszálas ülésfűtés szett, kétfokozatú szabályozással.

  • Carbon szálas ülésfűtés méretre vágható, 2 fokozatú. 1 ülésre.
  • Méretei fűtőelem: 47,5 x25,5 cm
  • Méretre vágható
  • Egyenletes hőleadás.
  • Textil és bőr ülésekhez is.
  • Automata hőmérséklet ellenőrzés.

Ülésfűtés csomag

A CSH1 karbonszálas ülésfűtés két puha szövet közé beültetett nagyon vékony és hajlékony karbon filmrétegből áll. A fűtőrész egy hálót képez, ami tökéletesen elosztja a meleget a felületen. A szett kétfokozatú kapcsolóval és szabályozással rendelkezik, ami gondoskodik arról, hogy ne melegedhessen túl az ülés, megtartva a komfortérzetünket.
A fűtőlapok mérete 47,5 x 25,5 cm ez az ülés méreteihez alakítható /nyírható közönséges ollóval/.

Ülésfűtés

A karbonszál nagy előnye, hogy ellentétben a közönséges ülésfűtés szettekkel, ha mechanikusan megsérül a fűtőspirál nem válik használhatatlanná. Maximum a sérült helyen és akörül 1-2 cm nem fűt ./a közönséges ülésfűtések, bármilyen fűtőspirált ért károsodás után már használhatatlanok/

45.000 Ft Beszerelve/ ülés

Tudjon meg rólunk többet IDE kattintva.

Árainkról ide kattintva talál információt.

Ne feledje, hogy ez a szolgáltatás egy új színt tud vinni a téli autózásba. Olyan hamar megszerethető, hogy az ember nem is érti, hogy miért nem elsőként szereltette be ezt a terméket. A beszerelést kellemes környezetben tudja megvárni, vagy csereautónkat igénybe véve intézheti teendőit a beszerelés ideje alatt.

Hívás +36 20 933 7705

Kérdéseivel keressen minket bizalommal, elérhetőségek ITT.

Tudjon meg többet a váltózárról ITT

A váltózárban lévő zárbetét “nyúzópróbája” ITT